- Jeg ble ikke skremt

Landslagssjef Skullerud etter at Spania valset over Nederland.

IKKE SKREMT: Men Norges landslagssjef Tor Ole Skullerud er klar på at Norge må ha en topp dag for å slå Spania.
Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
IKKE SKREMT: Men Norges landslagssjef Tor Ole Skullerud er klar på at Norge må ha en topp dag for å slå Spania. Foto: Erlend Aas / NTB scanpixVis mer

PETAH TIKVA (Dagbladet): Det var en imponert Tor Ove Skullerud som møtte Dagbladet etter at det ble klart at Spania blir Norges motstander i semifinalen etter 3-0 over Nederland. Men skremt ble han ikke.

- Nei, jeg ble ikke skremt, men det er klart at det er et riktig godt fotballag vi skal møte, sier Skullerud til Dagbladet.

Norges U21-landslag møtte både Spania i en testkamp i mars. Det endte med 2-5-tap for stjernegalleriet, den gangen var ikke Malagas Isco med, en spiller som viste frem noe av det han kan i kampen mot Nederland i kveld.

- Isco har vi ikke spilt mot før, han så jo bra ut, sier Skullerud, som samtidig påpeker at kamputfallet ikke endrer noenting av det han tenkte om det norske laguttaket i forkant.

U21-sjefen er samtidig klar på hva som skal til for at Norge skal ta seg til finalen.

- Vi må ha en helt topp dag, så får vi se om det holder. Vi får prøve å finne en god plan, men det blir ikke lett, men vi har noen tanker i hodet, sier Skullerud, som ikke vil gå inn på prosentvis sjanse for å ta seg til finalen:

- Nei, der er jeg dårlig, sier Skullerud til Dagbladet.