- Jeg ble lei meg, som om det var min egen kompis

Singh om Muamba-kollapsen. Spilte mot ham i fjor

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Boltons Fabrice Muamba falt om på banen under lørdagens FA Cup-møte med Tottenham på White Hart Lane.

Han ble sendt umiddelbart til London Chest Hospital på grunn av hjerteinfarkt, og det tok to timer før hjertet til Muamba slo normalt. Tilstanden er fremdeles kritisk.

- Jeg ble lei meg da jeg leste det, som om det var min egen kompis, selv om jeg ikke kjenner ham i det hele tatt. Det er bare veldig trist, og viser at fotball betyr ingenting når det er snakk om liv. Det er så mye som er langt viktigere enn fotball, sier Singh til Dagbladet.

Vålerenga-spilleren møtte Muamba i en U21-kamp i fjor, og husker at Bolton-spilleren var en vanskelig spiller å møte. At han har spilt mot 23 år gamle Muamba gjør situasjonen enda mer spesiell, mener Singh.

- Det er litt rart, for jeg kjenner ham jo ikke. Men når en har spilt fotball med noen føler en likevel en tilknytning til dem, sier Singh og legger til:

- En får bare be for ham og håpe at alt går bra.

I løpet av helgen har en samlet fotballverden vist sin støtte til Muamba og hans familie, både på Twitter og på fotballbanen. Da Real Madrid spilte mot Malaga i går hadde Real Madrid på seg skjorter der de viste støtte til 23-åringen og hans familie.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer