- Jeg ble litt overrasket da «puppane» sprengte

Se Norges håndballstjerne Heidi Løke som prostituert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Norge - Polen, klokka 18.15.

DEBRECEN (Dagbladet): Heidi Løke (32) har nok filmet seg til en og annen straffe på håndballbanen, men visste du at hun også har spilt fire roller i en full spillefilm?

I skrekkfilmen «Bread & Circus», regissert av Heidis storebror Morten Løke (37), kan du se håndballstjerna utfolde seg som romvesen, en sykepleier, en utstøtt og ikke minst som flirtende prostituert.

«Ultravoldelig» - Jeg ble tvunget til å være med, sier Heidi Løke og ler godt av filmen som i 2005 ble vist på filmfestivaler og distribuert i Tyskland, Østerrike, Sveits, Frankrike og Sverige.

I Norge ble filmen, med et budsjett på 500.000 kroner, vist først sommeren 2012.

Da fikk den følgende omtale: «Man kan si mye om Morten Løke som filmskaper, men en ting skorter det ikke på - fantasi.» - og skrekkfilmen omtales som «surrealistisk, symboltung og ultravoldelig.»

- Filmen handler om hva som skjer med et samfunn der staten har monopol på kulturen, sier Morten Løke (37) til Dagbladet.

«Familiefilm» Filmen er full av store eksplosjoner, pyroteknikk og spesialeffekter - og alle sju (!) Løke-søsknene bidrar i forskjellige roller foran kamera, og gir ordet «familiefilm» en helt ny betydning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer