Sam Allardyce

- Jeg ble lurt i en felle

Sam Allardyce er usikker på framtida i fotball. I dag dro han på ferie for å reflektere. 

OVER OG UT: Sam Allardyce. Foto: NTB Scanpix
OVER OG UT: Sam Allardyce. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): 67 dager. Én kamp. Én seier og én skandale stor nok til at han mistet jobben.Det er det som kommer til å stå i historiebøkene om Sam Allardyces periode som landslagssjef for England.Etter skandalen rom rystet fotball-England i går, fortalte Allardyce at han beklaget det som skjedde:- Det var et stolt øyeblikk for meg å bli ansatt i juli, og jeg er dypt skuffet over dette utfallet.

Ville hjelpe

Sam Allardyce ringte i dag inn til Sky Sports. Allardyce hevder overfor kanalen at han dro i møtene for å gjøre agentvennen Scott McGarvey, som «Big Sam» har kjent i 20-30 år, en tjeneste.

- Jeg prøvde å hjelpe noen jeg hadde kjent i 30 år, og dessverre var det en feil avgjørelse denne gangen. Jeg ble lurt i en felle, og de vant denne gangen. Det må jeg akseptere, sier Allardyce til Sky Sports utenfor hjemmet sitt. Flere eksperter gikk rett i strupen på manageren etter det ble kjent:- Fotball-England har med dette gjort seg selv til latter for resten av verden. Jeg er sint. Jeg er trist. Jeg er sjokkert over at han som kalte dette drømmejobben, kunne opptre slik, sa Alan Shearer.- Han må ha rådgivere fra helvete. Landslagsjobben er en drøm han har hatt i mange år, og så ødelegger han det på denne måten. Det er skremmende, uttalte Øyvind Alsaker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer