- Jeg ble mobbet. Jeg ville ikke fortelle noen hvorfor jeg hadde det så vondt

Familiens beslutning reddet Sveriges EM-håp.

HAR VIST MOBBERNE: Isabelle Gulldén ble mobbet i oppveksten. Nå er 25-åringen en av verdens beste håndballspillere og jenta hele Sverige setter sin lit til før kveldens møte med Norge. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
HAR VIST MOBBERNE: Isabelle Gulldén ble mobbet i oppveksten. Nå er 25-åringen en av verdens beste håndballspillere og jenta hele Sverige setter sin lit til før kveldens møte med Norge. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Følg Norge - Sverige i håndballstudio kl. 20.30.

(Dagbladet): - Jeg ble mobbet. Det var folk som syntes at jeg var tjukk. Det var veldig vanskelig. Jeg ville ikke fortelle noen hvorfor jeg hadde det så vondt, sa Isabelle Gulldén (25) til Göteborgsposten i et intervju for fire år siden.

Da hadde hun nettopp fått sitt store gjennombrudd som håndballspiller.

Nå er hun blitt enda bedre. Før kveldens EM-semifinale mot Norge, er det Gulldén hele Sverige setter sin lit til. Det skjer etter en vanskelig oppvekst, hvor den sprudlende jenta blant annet ble mobbet for utseendet sitt.

Holdt det hemmelig Mobbingen begynte da hun bare var sju år gammel, etter at hun startet på barneskolen i Floda - som er et lite tettsted utenfor den svenske storbyen Gøteborg. Det skulle vært en tid å se tilbake på og minnes med glede, men for Gulldén er det en av de tøffeste periodene i livet.

Allerede i første klasse ble hun gjort til et mobbeoffer. Det slet på selvtilliten hennes. Hun hadde det ikke godt. Hun var alene, og det var ikke lett å be om hjelp.

- Jeg fortalte det ikke til noen. Det varte i 1,5 år før frøken fant meg gråtende, har Gulldén forklart overfor Aftonbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer