<strong>OVERRASKET:</strong> Fifa-president Sepp Blatter forteller at han var overrasket da han så at det var Lionel Messi som kom opp trappa for å motta Gullballen - prisen til VMs beste spiller - etter finaletapet mot Tyskland i går kveld. Foto: Odd Andersen, AFP / NTB Scanpix
OVERRASKET: Fifa-president Sepp Blatter forteller at han var overrasket da han så at det var Lionel Messi som kom opp trappa for å motta Gullballen - prisen til VMs beste spiller - etter finaletapet mot Tyskland i går kveld. Foto: Odd Andersen, AFP / NTB Scanpix Vis mer

- Jeg ble overrasket da jeg så Messi komme opp

Sepp Blatter som delte ut Gullballen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Fifa-president Sepp Blatter sperret opp øynene da Lionel Messi ble kåret til Brasil-VMs beste spiller.

Argentina-stjernen ble tildelt Gullballen kort tid etter finaletapet for Tyskland på Maracanã søndag. Mange har reagert på at Messi fikk prisen. Også Blatter syntes det var litt rart.

- Jeg ble overrasket da jeg så Messi komme opp (på podiet) for å bli kåret til turneringens beste spiller, sier Fifa-presidenten.

Blatter mener juryen må ha lagt vekt på hvor viktig Messi var for Argentina på lagets vei mot VM-finalen. Han scoret fire mål i gruppespillet.

- Målene var avgjørende for Argentina, sier Blatter.

Det var Fifas tekniske studiegruppe som stemte fram Messi. Forbundet åpner for å endre praksisen rundt avstemningen i framtidige mesterskap.

- Det kan bli endret. Vi tar imot alle forslag, sier Fifas mediedirektør Walter de Gregorio.

Diego Maradona er blant dem som har kritisert Fifa for tildelingen av Gullballen til sin argentinske landsmann. Han mente det var en «markedsbasert avgjørelse».

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer