- Jeg ble såret av all kritikken. Det ble sagt mye stygt

Samir Nasri slet med psyken.

 HADDE DET  VONDT:  Samir Nasri innrømmer at fjorårssesongen var veldig tøff. Nå er han på bedringens vei. Foto: Lindsey Parnaby / AFP / NTB Scanpix
HADDE DET VONDT: Samir Nasri innrømmer at fjorårssesongen var veldig tøff. Nå er han på bedringens vei. Foto: Lindsey Parnaby / AFP / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Samir Nasri ble hentet fra Arsenal til Manchester City høsten 2011. Etter en strålende debutsesong gikk franskmannen gjennom en tung tid i fjor.

Han var ikke sitt vante jeg på banen.

Tvilte på seg selv I et intervju med Sky Sports innrømmer Nasri at han var langt nede, og slet med all kritikken han fikk, både av media og supportere.

- Jeg aksepterer kritikk så lenge den er berettiget. Men det var mye løgner om meg, sier franskmannen til Sky Sports. Alle løgnene fikk han til å revurdere seg selv. Tvilen begynte å bre seg i kroppen.

- Jeg gikk gjennom en følelsesmessig tung tung tid, og begynte å tvile på meg selv. Jeg ble såret av all kritikken. Det ble sagt mye stygt, innrømmer Nasri.

På bedringens vei Både Nasri selv og Manchester City underpresterte i fjor. Det resulterte i null titler for storklubben. Nasri tror klubben vil komme tilbake enda sterkere i årets sesong.

- Det var et krevende år, men vi har lært av våre feil, og vil få en god sesong nå, sier Nasri. Personlig har også fått tilbake troa på seg selv.

- Jeg har det bra akkurat nå. Jeg er mer rolig nå, men de siste månedene har vært tunge, sier Nasri.