- Jeg ble sint. Jeg har aldri sett noe sånt. Han så ut som en fisk

Dette fikk Høiland til å skjelte ut Glimt-spiller.

Stabæk - Glimt 2-1

NADDERUD (Dagbladet): Bodø/Glimt mente de ble snytt for et klart straffespark i 2-1-tapet på Nadderud.

- Det var en klar straffe. Det var sikkert ikke lett for dommeren å se det, men jeg snakket med han argentineren. Han kunne ikke engelsk, men vi ble enige om at han var borti meg. Det var ingen tvil om det og at vi ble snytt, sier Glimt-spiss Abdurahim «Ibba» Laajab til Dagbladet.

Situasjonen han sikter til oppsto rett før pause. Laajab gikk i bakken etter en duell med Stabæk-stopper Pablo Fontanello.

- Klar straffe Flere Glimt-spillere ropte til dommer Dag Vidar Hafsås for å få straffespark, men til ingen nytte.

- For meg ser det ut som en straffe. Men det får vi ikke, dessverre. Men jeg har ikke sett situasjonen på video, sier Glimt-trener Jan Halvor Halvorsen til Dagbladet.

KLAGET: Abdurahim «Ibba» Laajab ropte på straffe i denne situasjonen. Det fikk Høiland til å rase. Foto: Fredrik Varfjell / NTB Scanpix
KLAGET: Abdurahim «Ibba» Laajab ropte på straffe i denne situasjonen. Det fikk Høiland til å rase. Foto: Fredrik Varfjell / NTB Scanpix Vis mer

Samtidig som «Ibba» og andre Glimt-spillere klaget på dommeren, gikk Stabæks Jon Inge Høiland bort og skjelte ut spissen.

- Høiland kom bort til meg og slang litt med kjeften. Han sa noe sånn som: «Klarer du ikke å stå på beina du eller?». Han var litt tøff i kjeften, men det er sånn det skal være, sier «Ibba».

- Pinlig Høiland sier overfor Dagbladet at han ble forbanna på spissen. Stabæk-stopperen mener klagingen er pinlig.

- Jeg ble sint. Jeg har aldri sett noe sånt. Han så ut som en fisk. Det var en helt håpløs filming. Det var kontakt, men han må jo ikke overdrive på den måten. Det var pinlig, sier Høiland.

- Du slang litt med leppa?

- Ja, jeg ba ham skjerpe seg. Det ser ut som han blir skutt i ryggen. Jeg sa til ham: «Kutt ut den barnslige filminga». Det var alt. Mange spisser prøver å filme seg til straffespark, men det er en uting, sier Høiland.

FORBANNA: Jon Inge Høiland. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
FORBANNA: Jon Inge Høiland. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer

Høiland selv satte inn 1-0 på nettopp et straffespark etter 13 minutter og Stabæk spilte en god omgang der Glimt skapte lite foran målet.

I annen omgang satte Pablo Fontanello inn 2-0, før Moustapha Ndiaye reduserte til 2-1.

- Jeg synes vi spiller en brukbar kamp og det er viktig med en seier etter to strake tap. Jeg er likevel ikke helt fornøyd med hvordan vi gjennomfører kampen. Vi slipper oss ned når vi leder 2-0, sier Stabæk-trener Bob Bradley.