Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg ble smigret da RBK tok kontakt

Fredrik Winsnes får draktnummer åtte.

TIL RBK: Fredrik Winsnes spilte sin siste kamp for Strømsgodset mot Aalesund 1. november. Nå vender han «hjem» til Rosenborg.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg, Scanpix
TIL RBK: Fredrik Winsnes spilte sin siste kamp for Strømsgodset mot Aalesund 1. november. Nå vender han «hjem» til Rosenborg. Foto: Svein Ove Ekornesvåg, Scanpix Vis mer

|||

Fredrik Winsnes signerte onsdag toårskontrakt med Rosenborg. Midtbaneveteranen er tildelt draktnummer åtte.

- Jeg ble smigret da RBK tok kontakt. Det er en klubb jeg kjenner og er den beste klubben i Norge. Det sportslige tilbudet er veldig bra her, sier Winsnes til rbk.no.

33-åringen debuterte for Rosenborg i 1997 og står med 173 eliteseriekamper for trønderne. Han forlot Rosenborg etter 2005-sesongen da han dro til danske Aalborg.

De siste årene har Winsnes spilt for Strømsgodset. Drammenserne ønsket å beholde midtbanespilleren, men han takket nei til å forlenge med SIF.

Samtidig er turnustjenesten som legeutdanningen krever foreløpig satt på vent i to år, med en åpning for ytterligere ett år på fotballbanen.

- Jeg har mulighet til å starte turnusen om tre år hvis jeg ønsker det, sier Winsnes.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media