- Jeg ble urettferdig behandlet. Treneren ville ikke ha meg

Bakenga på plass i Molde i dag.

I BLÅTT OG HVITT: Tidligere Rosenborg-spiller Mushaga Bakenga (22), til venstre, var mandag på sin første MFK-trening på Aker Stadion. Han er glad for muligheten han nå får i Molde, etter det mislykkede oppholdet i Tyskland.   Foto: Per Tormod Nilsen.
I BLÅTT OG HVITT: Tidligere Rosenborg-spiller Mushaga Bakenga (22), til venstre, var mandag på sin første MFK-trening på Aker Stadion. Han er glad for muligheten han nå får i Molde, etter det mislykkede oppholdet i Tyskland. Foto: Per Tormod Nilsen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MOLDE (Dagbladet): Forrgie uke ble det klart at tidligere Rosenborg-spiller Mushaga Bakenga skal spille for Molde. Spilleren kommer på lån og skal være i klubben frem til 6. august.

22-åringen bor foreløpig på hotell i Rosenes by, og mandag hadde han sin første trening på Aker Stadion.

Skal score mål - Det var uvant. Jeg har ikke spilt på kunstgress på veldig lenge, så jeg trenger litt tid til å venne meg til underlaget. Det virker i hvert fall som at det er en bra treningskultur her, sier Bakenga til Dagbladet.

Spissen kjenner allerede mange av spillerne fra aldersbestemte landslag og har hatt Molde-trener Tor Ole Skullerud som sjef på U21-landslaget.

- Jeg kommer fra å være midt i en serie. Det blir rart å begynne på en ny nå, men jeg føler meg klar, sier han.

- Hvilke forventninger har du til Molde-oppholdet?

- Å vinne mange kamper og score mye mål. MFK er et lag som spiller fin fotball, og en fotball som er ganske enkel å forholde seg til som spiss. Det var litt av grunnen til at jeg valgte å komme hit, forteller han.

Ikke rettferdig Unggutten mener de siste årene ute i Europa har gitt han verdifull erfaring som fotballspiller i en alder av 22. Han skjønner ikke helt hvorfor den siste tiden i tyske Eintracht Braunschweig ble som den ble.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.