- Jeg ble utsatt for sexsjikane

Fotballagent Berit Riise beskylder en navngitt person i Aalesund Fotballklubb for å ha gjort seksuelle tilnærmelser overfor henne.

Beskyldningene kom i et direktesendt TV 2-program torsdag kveld, der Riise møtte styreleder Arne Aambakk i Aalesund Fotballklubb og proffagent Gunnar Martin Kjenner til debatt.

Berit Riise kom med sterke beskyldninger mot vedkommende, som ikke var til stede.

Fotballmammaen og agenten hevdet at hun sammen med sin mann Tormod har vært inne til møte med Aambakk for å diskutere de angivelige seksuelle hentydningene.

- Jeg var i et møte med vedkommende for å diskutere min sønn Bjørn Helges framtid i klubben. Da kom han med en kommentar som jeg fant veldig krenkende. Han har også kommet med andre verbale krenkelser i ulike sammenhenger, sier Riise til Nettavisen.

Berit Riise ba om et oppvaskmøte med Aalesund-ledelsen, og møtet skal ha funnet sted på Aambakks arbeidsplass.

- Der beklaget Aambakk og daglig leder Henrik Hoff det inntrufne. Senere fikk jeg også en beklagelse fra den det gjaldt på telefon, påstår Riise.

Aambakk hevder i kveld at beskyldningene var helt ukjente for ham inntil i dag.

- Det kom som et sjokk. Det er hard kost å få slengt slike beskyldninger i ansiktet på direktesendt TV. Det er riktig at vi hadde et møte om Bjørn Helges framtid, men sex var så avgjort ikke på agendaen. Jeg hadde ikke kjennskap til disse beskyldningene før i dag, sa Arne Aambakk til Nettavisen etter programmet.

Riise og Aalesund-ledelsen har kranglet seg til tårer de siste dagene fordi sønnen Bjørn Helges overgang til walisiske Cardiff gikk i vasken. Berit Riise hevder at Aalesund krevde 1,3 millioner kroner for den kontraktløse 19-åringen. Dermed trakk Cardiff sitt tilbud.

NTB gjorde forgjeves forsøk i kveld på å komme i kontakt med personen Riise hevdet hadde sex-sjikanert henne.

(NTB)

- SEX-SJIKANERT: Berit Riise kom med sterke beskyldninger mot en navngitt person under Tabloid på TV 2 i kveld.