- Jeg ble veldig overrasket

Ida Nysæter Rasch etter stuntet til Petter Northug.

VAL DI FIEMME (Dagbladet): Petter Northug tok selvfølgelig over showet da NRK holdt en uhøytidelig stupekonkurranse. Iført en hvit tangatruse tok han tak i mikrofonen til NRK-reporter Ida Nysæter Rasch, før han dyttet henne ut i bassenget. Det var ikke planlagt på forhånd.

- Vi hadde jo planlagt at gutta skulle bade, men jeg visste ikke at Petter skulle dytte meg uti! Tanken hadde streifet meg at slikt kunne skje når du faktisk står der med Petter Northug, men jeg ble veldig overrasket når han faktisk gjorde det, sier NRK-reporter Ida Nysæther Rasch til Dagbladet.

- Jeg hadde ikke mobil eller noen ting på meg heldigvis, så det er ingen verdier som gikk tapt.

- Kommer du til å gjøre en hevn?

- Nå har vi ikke flere kveldssendinger med Petter Northug naturligvis, så det blir vanskelig. Vi kommer jo til å møtes igjen senere, så da kommer kanskje hevnen fra min side, sier Rasch.

NRK-reporteren hadde ikke en mulighet til å stå imot da Peter Northug tok tak i henne.

- Jeg hadde ikke sjanse til å stoppe ham når han tok tak i meg. Petter Northug er ikke akkurat noen svekling. Jeg tenkte bare: «oi han dyttet meg faktisk», sier hun og ler som bare det.

Hun tok hele episoden med et smil.

- Det er jo et morsomt øyeblikk. Jeg tror Petter synes det var moro og det er gøy å se at han er i så godt humør om dagen, sier Rasch.