- Jeg ble veldig stolt

Riise om å bli nominert til tidenes Premier League-back.

SMIGRET: John Arne Riise setter pris på at hans innsats gjennom mange år i Premier League blir lagt merke til.Foto: SCANPIX/REUTERS/Stefan Wermuth
SMIGRET: John Arne Riise setter pris på at hans innsats gjennom mange år i Premier League blir lagt merke til.Foto: SCANPIX/REUTERS/Stefan WermuthVis mer

(Dagbladet): John Arne Riise er den eneste nordmannen som har gjort seg bemerket nok til å bli nominert i Premier Leagues store kåring i forbindelse med 20-årsjubileet for ligaen.

Som en av ti spillere kan Riise bli utpekt til PL-historiens beste venstreback, i konkurranse med navn som Denis Irwin, Ashley Cole og Stuart Pearce.

Det smigrer nordmannen.

- Jeg fikk vite om dette i går, og syns det er utrolig artig. Jeg ble veldig stolt da jeg fikk beskjeden, sier Riise til Dagbladet.

- Jeg har vært heldig som fikk spille syv sesonger i Liverpool, jeg følte det gikk bra der, og er nå snart ferdig med min første sesong i Fulham. Jeg er en spiller som gir 100 prosent hver dag på trening og i kamp, og føler jeg er en «team-player». Det er veldig artig at min innsats har ført til en slik nominasjon, sier landslagsbacken, via sin rådgiver Jan Kvalheim.

Leighton Baines, Gaël Clichy, Patrice Evra, Ian Harte, Graeme Le Saux og Nigel Winterburn er de andre nominerte til venstreback-plassen.

Det er også mulig å stemme fram beste spiller generelt sett, beste mål, beste målfeiring og en rekke andre ting.

Her kan du stemme i alle kåringene.