- Jeg blei sinna og litt kvalm

Iselin kunne påført Larvik første serietap på nesten sju år.

Stabæk - Larvik 24-24

(Dagbladet.no): Selv om Larvik tapte søndagens cupfinale mot Byåsen, har ingen slått dem i en seriekamp på utrolige seks år, åtte måneder og 15 dager.

Men stort nærmere enn det Stabæk var i kveld er det ikke mulig å komme.

På stillingen 24-24, og med tre sekunder igjen på klokka, forårsaket Karoline Dyhre Breivang straffekast for hjemmelaget Stabæk. Iselin Klev - som allerede hadde storspilt og scoret sju mål - fikk jobben med å sette den etterlengtede spiker\'n i Larvik-kista.

Fra himmel til helvete

Men det var veterankeeper Lene Rantala som gikk seirende ut av duellen. I stedet for ellevill Stabæk-jubel var det Larvik-spillerne som danset rundt på parketten, og feiret ett poeng som en seier.

- Dritkjipt. Larvik løp forbi meg og jublet. Jeg blei så sinna, og faktisk litt kvalm. Selv om det egentlig er litt gøy at de jubla så mye for uavgjort mot Stabæk, sier Iselin Klev til Dagbladet.no.

- Hva tenkte du da Rantala reddet?

- Akkurat idet hun reddet vet jeg ikke hva jeg tenkte. Jeg ble kjempelei meg og kjempeskuffet, fordi hele laget hadde spilt en så sykt bra kamp. Det var enormt kjedelig, fra himmel til helvete, beskriver hun.

Slipper å legge opp

For da tre minutter var sensasjonen nesten et faktum. Stabæk hadde Larvik i kne og ledet med tre mål - men så fikk viktige Linn Sulland to minutters utvisning.

Ett minutt før slutt utliknet Tonje Larsen for Larvik, og av hensyn til Iselin Klev, skal vi ikke rippe for mye opp i det som deretter skjedde. Bare litt.

- Hadde du tenkt noe på hvordan det ville være å endelig slå Larvik?

- Ja, absolutt, jeg hadde tenkt på hvor kult det ville vært lenge. Da kunne jeg nesten bare lagt opp. Nå slipper jeg heldigvis det, trøster Iselin seg med.

Og hun kan trygt møte på trening i morgen. Linn Sulland mener Iselin Klev var banens beste spiller.

- Hun var kampens beste spiller, og selv om jeg skjønner at hun er lei seg, må hun bare glemme det. Vi hadde aldri vært i posisjon til å slå dem uten at hun hadde spilt så bra, sier hun til Dagbladet.no.

Skulle tatt straffen

Sulland ville normalt tatt straffekastet - men hun satt utvist på linja da Klev bommet.

- Jeg hadde scoret på to av to tidligere i kampen, men det er ikke ofte vi er i en sånn situasjon. Det ville ikke akkurat vært noen takknemlig oppgave å ta det straffekastet, sier hun.

- Det var veldig skuffende at vi ikke vant der og da, men vi må bare tenke at ett poeng er veldig bra.

Kanskje kommer Iselin Klev til å ha mareritt om Lene Rantala i natt.

- Jeg er så utladet at jeg sikkert kommer til å sovne. Men jeg kommer nok til å tenke den på det likevel, selv om jeg ikke må dvele ved det så lenge, sier hun.

KUNNE BLITT HELT:</B> Iselin Klev kunne blitt jenta som gjorde slutt på Larviks vanvittige rekke uten tap. Stabæk-jenta forsøkte å sette ballen til høyre for Larvik-keeper Rantala, men veteranen fikk opp en arm og reddet uavgjort for vestfoldingene.
<B>TRØSTER LAGVENNINNEN:</B> Landslagets Linn Sulland mener Iselin Klev var banens store spiller.