- Jeg blir aldri så god som Messi

Gomez tangerte nesten Barca-stjernen. Se sju mål!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Bayern München - Basel 7-0 (7-1 totalt).

Mario Gomez (26) skrev seg inn i Champions League-historien i går.

Tyskland-spissen med spansk far scoret hele fire ganger da Bayern måkte feide vekk sveitiske Basel hjemme på Allianz Arena.

Firerbanden Bare disse sju spillerne har tidligere notert fire mål i en Champions League-kamp: Marco van Basten (Milan, 1992), Simone Inzaghi (Lazio, 2000), Dado Prso (Monaco, 2003), Ruud van Nistelrooy Manchester U, 2004), Andrej Sjevtsjenko (Milan, 2005), Leo Messi (Barcelona, 2010), Bafetimbi Gomis (Lyon, 2011).

Dessuten scoret Messi hele fem ganger mot Leverkusen i forrige uke, men Gomez ber seg frabedt en sammenlikning med argentineren.

Kraftspissen har så langt scoret 10 mål i Champions League denne sesongen, mot Messis 12. Med 25 bundesligamål har Gomez 35 totalt, mens Messi står med 50 i Spania.

- Jeg blir aldri så god som Messi, og jeg vil ikke engang prøve på det. Han er en helt forskjellig spiller. Jeg ser ikke på ham som en fotballkollega, han er den ultimate fotballspilleren, sier Gomez til Uefa.com.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer