Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg blir en hit

Seyi George Olofinjana vil revolusjonere norsk fotball ved å planlegge mål.

ULLEVAAL (Dagbladet): - I de kampene jeg har sett i vinter, har målene kommet tilfeldig etter kamper i feltet. Det er ingen plan bak målene. Det vil jeg endre på, sier 22-åringen fra Nigeria

- Det må bli mer fokus på taktikk og samspill for at Tippeligaen skal bli bedre. Slik som det er nå, er det bare muskelkamp hele veien. Sånn skal ikke fotball være. Dessuten må spissen få mer frihet til å tenke offensivt, ikke bli pålagt så mye defensivt arbeid, mener Olofinjana.

Seyi debuterte på landslaget i fjor og ble av nigeriansk presse utropt til et stort framtidshåp etter å ha blitt kåret til banens beste i to av de fem kampene han har spilt i. Nå vil angriperen også bli en suksess i Norge.

- Som spiller er jeg en tilrettelegger. Jeg elsker å slå de lekre pasningene. I tillegg går jeg på mange løp, forteller Seyi.

- Hva kan vi forvente av deg?

- Jeg blir en hit i år, det lover jeg. Jeg er godt fornøyd med debuten, særlig ettersom jeg ikke har spillt så mye med laget før. Det blir moro når jeg blir bedre kjent med lagkameratene, sier Seyi, som likevel innrømmet at grunnen til at det ikke ble mål mot Lyn, var udyktighet.

- Ja, i dag var jeg ikke god nok og kan ikke skylde på uflaks. Men det kommer, det kommer.

NY FAVORITT: Seyi George Olofinjana kan fort bli en publikumsfavoritt i Tippeligaen i år.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media