Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg blir forbauset, skuffet, forbannet og oppgitt

Perry etter RBKs 1-3-tap mot Odd.

SENTRAL: 20-åringen Elbasan «Elba» Rashani var delaktig i forarbeidet til to Odd-mål og scoret selv det tredje da Rosenborg ble slått i treningskamp i dag. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB Scanpix
SENTRAL: 20-åringen Elbasan «Elba» Rashani var delaktig i forarbeidet til to Odd-mål og scoret selv det tredje da Rosenborg ble slått i treningskamp i dag. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Rosenborg har årsmøte i kveld. Møtet med Odd i treningskamp i Abrahallen var kanskje ikke like viktig, men et 3-1-tap svir nok for trønderne uansett.

Spesielt siden det slett ikke var ufortjent. Et godt Odd-lag slo et svakt Rosenborg-lag i dag.

- Det er mange ting som slår meg. Jeg blir både forbauset, skuffet, forbannet og oppgitt over hva vi klarer å få til i dag, sier RBK-trener Per Joar Hansen til Adressa.

- Det så i perioder ut som at vi spilte mot Real Madrid. For det første hang vi ikke sammen defensivt. Vi hadde store avstander, dårlig aggressivitet, og de spilte gjennom, rundt og bak oss, sier «Perry».

Trøstemål Odd var best fra start, og tok ledelsen midt i første omgang. Elbasan «Elba» Rashani la inn og ballen streifet Håvard Storbæk før RBK-forsvarer Micke Dorsin satte den i eget nett. Hadde ikke svensken vært der, lå fjorårets toppscorer Frode Johnsen på lur rett bak ham - klar for å styre ballen i mål.

Storbæk styrte enkelt inn 2-0 for Odd tidlig i andre omgang, igjen etter innlegg fra Rashani.

Rashani sto selv for avslutningen da Odd gikk opp til 3-0. 20-åringen ble spilt fram av Jone Samuelsen, fikk all verdens tid til å vende og plassere ballen forbi Daniel Örlund.

Rosenborg reduserte mot slutten av kampen da John Chibuike satte inn en retur.

- Årsbeste Lokalavisa Varden, som følger Odd tett, skriver under overskriften «Rundspilte Rosenborg» at førsteomgangen var årsbeste av Odd - og så ble den andre omgangen enda bedre.

Trønderske Adressa fastslår at Rosenborg ble «Ydmyket av Odd», og skriver at «et svært svakt Rosenborg-lag fikk det tøft mot strukturerte telemarkinger».

Lagene møtes igjen på Lerkendal i tredje serierunde 13. april.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!