Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg blir gjerne med videre

Raymond Kvisvik er Hareides nye målgarantist.

VALLETTA (Dagbladet.no): <b>MALTA - NORGE 0-3:</b> Raymond Kvisvik fikk en knapp halvtime mot Malta og svarte med to målgivende pasninger. Derfor er det lov å tro at Super-Ray er med til VM-kvaliken mot Moldova i mars også. Selv om han ikke vil si det selv.

- Nå er det jo Royal League utover, så det er ikke bare her de deler ut plassene til den kampen, sier Kvisvik.

- Men jeg dumma meg i hvert fall ikke ut her, fortsetter han.

Full av selvtillit

Kvisvik var mannen bak 2-0-målet til Sigurd Rushfeldt. Den maltesiske forsvareren gikk på trynet, og Rush fikk all verdens tid til å banke inn goalen.

Og så var det den lure corneren til John Arne Riises praktmål.

- Jeg er jo her for å bidra offensivt, sier Kvisvik.

- Selvtillit har jeg alltid hatt, men jeg har jo opparbeidet meg mer etter Midt-Østen-turen og målene der.

Fin gjeng

For det er ikke noen tvil om hva han vil med landslagsflørtinga. Raymond Kvisvik vil være med når Norge kvalifiserer seg til VM i Tyskland. Første akt starter med at navnet hans er på lista Åge Hareide har med seg ved neste landslagsuttak.

- Det er en fin gjeng dette her, så jeg har lyst til å være med videre, jeg, sier han til Dagbladet.no.

- Men det viktigste er at Norge vinner, og vinner Norge mot Moldova med meg hjemme er jeg glad da også. På Norges vegne.

LEVERER VARENE:</B> Raymond Kvisvik scoret to i Midt-Østen. Her jubler han etter ett av dem. I dag sto han for to målgivende. Foto: Scanpix