- Jeg blir i Aalesund på livstid

Ivar Morten Normark planlegger å bli den sjuende far i AaFK-huset.

ÅLESUND (Dagbladet): -  Jeg har planer om å bli her veldig lenge. Lenger enn Nils Arne Eggen i Rosenborg, gliser 42-årige Normark til Dagbladet, før han ramser opp to- tre andre trenere som har vært evigheter i sine klubber og legger til:

-  Jeg tror faktisk jeg aldri kommer til å flytte fra denne klubben, sier treneren, som har skrevet ny treårskontrakt med Aalesund.

-  Det er et lysår mellom AaFK som var oppe i Tippeligaen for to år siden, og den klubben som er oppe nå. Det vil bli himmelsk å være her videre, men ikke et helvete å rykke ned, sier Normark.

Gamle synder

I går var AaFK tilbake til gamle synder med ikke å forvalte et spille- og sjansemessig overtak til seier i den viktige kampen mot Ham-Kam, men AaFK-treneren depper ikke over de to avgitte poengene.

-  Vi gjentar de gode prestasjonene ute på banen. I den rekordjevne Tippeligaen er det tull å telle opp poengene tidlig i august. Vi kommer til å plukke mange poeng framover, tror Normark, som har skrevet treårskontrakt med AaFK.

Disiplin

Ham-Kam fikk det første bortepoenget i Tippeligaen siden 2- 2 borte mot Odd i siste serierunde i fjor. I sitt sjuende forsøk i år var laget nær ved å ta alle poengene etter Espen Olsens ledermål, men AaFK utliknet på straffespark.

-  Disiplin var stikkordet på spillermøtet før kampen. Bortsett fra missen som førte til straffespark, presterte vi bra, oppsummerte trener Ståle Solbakken.

-  AaFK var et bedre lag enn oss, men vi var tålmodige. Det er bra å ta poeng i en så vrien bortekamp, fastslo Solbakken.

TRENER: Ivar Morten Normark.