- Jeg blir i Liverpool

Gladmelding til Liverpool-fansen dagen før laget skal krone sesongen med Champions League-plass: Robbie Fowler ønsker å bli. Les siste nytt foran siste runde i Premier League!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Lørdag ble Liverpool FA-cupmestere, onsdag løftet de UEFA-pokalen. Robbie Fowler har startet begge finalene på benken, han har likevel ingen planer om å forlate klubben.

- Jeg er en lokalgutt og det å spille for Liverpool betyr mye for meg. Jeg ønsker å forbli en del av klubbens framtid, sier 26-åringen til The Sun.

Mange har spekulert i at Fowlers tid på Anfield er forbi etter mye benkesliting den siste tida. Flere andre engelske toppklubber har snust på Liverpool-spissen.

Men Fowler avfeier nå alle spekulasjoner med å si at han ønsker å bli.

- Selvfølgelig er jeg skuffet - slik alle andre spillere også hadde vært - men manageren forventer seg heller ikke noe annet. Det å bli skuffet viser bare at man bryr seg, sier Fowler.

Til tross for to cupseire på under én uke, er Liverpool-festen utsatt. I morgen spiller nemlig Fowler og co. for Champions League-plass. Liverpool må slå Charlton.

Hvis Liverpool ikke klarer jobben, står Leeds og Ipswich klare til å ødelegge festen for de røde. Liverpool har ett poengs forsprang.

Leeds møter Leicester på hjemmebane, mens Ipswich reiser til Pride Park for å ta tre poeng fra Derby.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer