Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg blir i Liverpool

Real Madrid skal være interessert i John Arne Riise, men nordmannen har ingen planer om å forlate Anfield.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge engelske The Mirror skal Real Madrid følge nøye med på utviklingen til John Arne Riise. Den spanske giganten ser på nordmannen som den perfekte erstatter og back-up for Roberto Carlos.

Nå går Riise ut på sin hjemmeside og avfeier at en overgang er på trappene.

- Jeg bruker min hjemmeside til å gjøre det klart at jeg ikke vet noen ting om dette - og at det ikke har vært noen kontakt mellom meg og Real Madrid, skriver Riise.

Også Riise-agent Einar Baardsen har hørt ryktene, men heller ikke han har hørt noe fra offisielt hold.

- Utrolig smigrende. Jeg har lenge sagt at John Arne kan bli en ny Roberto Carlos om han får utvikle seg riktig, sier Baardsen til Dagbladet.

Riise har blitt en hit på Liverpool i sin første sesong. Han har vært på banen i samtlige ligakamper og har ingen planer om å flytte fra Liverpool allerede.

- Jeg kom hit sist sommer og det var en drømmeovergang for meg. Familien og jeg har funnet oss godt til rette og jeg liker å spille fotball for en klubb som ikke bare er blant de største og beste i Premier League, men også i hele Europa, sier sunnmøringen.

I helga spiller John Arne Riise og co. mot Ipswich.

- Den kampen er det eneste jeg tenker på akkurat nå fordi jeg, som alle andre i Liverpool, ønsker å vinne noe denne sesongen, sier Riise.

(Dagbladet.no)

LIVERPOOL-HIT:</B> John Arne Riise har hatt mange høydepunkter i sin korte Liverpool-karriere - her etter supermålet mot Manchester United. Foto: SCANPIX/REUTERS

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!