- Jeg blir ikke toppscorer

Vikings Erik Fuglestad er toppscorer så langt i tippeligaen, men han tror ikke han er lenge på scoringstoppen. Les Fuglestads svar til leserne.

Fra venstrekanten på midtbanen har Fuglestad vært en kraftig drivkraft til Vikings suverene sesongstart. Tre kamper har gitt full pott og ni poeng.

Søndag kveld sa 26-åringen til Dagbladet at det er «høl i huet» å tro på seriegull. Etter en god natts søvn har han ikke endret synspunkt.

- Det mener jeg fortsatt, vi har bare spilt tre kamper. Vi er ikke bedre enn at vi må ta steg for steg, sier Fuglestad til Dagbladet.no.

Randaberg-gutten har også et proffeventyr bak seg med drøyt to sesonger i Norwich. Og han angrer ikke på returen til Viking.

- Det har gått veldig greit siden jeg kom tilbake, sier Fuglestad.

Allerede onsdag spilles tippeligarunde nummer fire. Viking ser fram til et skikkelig rogalandsderby.

- Det blir skikkelig tøft, spesielt fordi Bryne viste at de kan med seier mot Brann søndag, sier Fuglestad.

Hva vil du vite om Fuglestad? Er høyrebeinet hans bare til å stå på? Klarer han 10 tippeligamål i år? Tar Viking medalje? Er Benny Lennartsson redningsmannen for klubben? Vil Erik ut i verden igjen?

Les Erik Fuglestads svar!

SMAKER AV FUGL: Ingen tvil om at Vikings supportere setter pris på Erik Fuglestad. Tirsdag møter du han hos Dagbladet.no.