Halvor Egner Granerud:

- Jeg blir kvalm og uvel

Eirin Kvandal ble sendt til sykehus etter fallet i Hinzenbach søndag. Halvor Egner Granerud forteller at han ble uvel da han så fallet til vennen.

DOMINERER: Verdenscupleder Halvor Egner Granerud vant sin 10. seier for sesongen og karrieren da han var best også i søndagens hopprenn i Klingenthal.Foto: NTB
DOMINERER: Verdenscupleder Halvor Egner Granerud vant sin 10. seier for sesongen og karrieren da han var best også i søndagens hopprenn i Klingenthal.Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Eirin Kvandal ble sendt til sykehus etter fallet i Hinzenbach søndag. Hun har ingen brudd, men det mistenkes at det har skjedd noe med det fremre korsbåndet.

Det bekreftet landslagets trener Christian Meyer på en digital pressekonferanse søndag kveld.

– Vi vet ikke noe helt sikkert. Vi må til MR for å se hva som skjer videre. Det er usikkert om vi reiser hjem mandag og tar det i Norge, eller om vi tar det i München. Det jobbes med logistikken, sa han

– Hun har vært langt nede og lei seg. Vi må få dokumentert hva som er skaden. Det blir dumt av meg å sitte og spekulere, men det ser ikke lovende ut for verken junior- eller senior-VM. Det er ikke mulig å være med der, dessverre.

Allerede kommende onsdag skulle Kvandal kjempet om junior-VM-medaljer i Lahti, men slik blir det ikke.

– Hun kjente det ganske godt da hun landet, at det hadde skjedd noe. Det viktigste nå er å ta vare på henne, det er det eneste som gjelder. Hva som skjer til neste år på denne tiden med OL tenker vi ikke på akkurat nå, sa Meyer.

– Det så ut som et typisk korsbåndsfall. Det var ikke noen kul dag i dag, sa Halvor Egner Granerud, som vant mennenes renn i Klingenthal og tok sin 10. seier for sesongen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer