- Jeg blir lei meg av å se Riise. Men det er ikke han som er problemet i AaFK

Debatten raser etter lillebror Bjørn Helges tordentale.

TAPTE FOR SARPSBORG:  John Arne Riise og Aalesund dra hjem fra Sarpsborg stadion med 0-1-tap i går kveld. Foto: Bjørn Langsem
TAPTE FOR SARPSBORG: John Arne Riise og Aalesund dra hjem fra Sarpsborg stadion med 0-1-tap i går kveld. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): John Arne Riise (35) havnet nok en gang i overskriftene etter at Aalesund tapte 1-0 for Sarpsborg torsdag kveld. I intervjusonen utenfor garderobene tok kaptein og lillebror Bjørn Helge Riise (32) et kraftig oppgjør med mediene.

- Det har gått over til personhets og trakassering. Hver gang vi taper, legger mediene det på John Arne, tordnet Bjørn Helge.

Les saken her

Konfrontert med kritikken sier TV 2-ekspert Ivar Hoff - som jobbet med kampen i går - dette:

- Jeg synes ikke John Arne har fått et negativt fokus. Jeg synes han har fått et realistisk fokus. Jeg blir lei meg innvending av å se Riise. Men det er ikke han som er problemet i Aalesund, det er trenerne.

Dagbladets sportssjef, Lars Hojem Kvam, er ikke enig i at Riise blir mobbet eller trakassert:

- Jeg skulle gjerne sett eksempler på hva de mener har vært mobbing. Jeg har ikke lest, sett eller hørt alt som har vært publisert om ham. Men ingenting av det jeg har sett fortjener merkelappen «trakassering» eller «mobbing», sier Kvam.

Brutal sannhet Fakta er at Aalesund har tapt seks av sju kamper med Riise på banen. Én kamp har endt med uavgjort. Den brutale sannheten - etter at en tredjedel av sesongen er over - er at Riise ennå ikke har opplevd å vinne med laget på banen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer