- Jeg blir rørt når jeg for siste gang setter over til Oslo

Bardal på pallen i Scheies siste renn som hoppkommentator.

(Dagbladet): Anders Bardal ble nummer tre i dagens storbakkerenn i slovenske Planica.

Petr Prevc satte bakkerekord (142 meter) og vant på hjemmebane, foran tyske Severin Freund.

0,1 poeng Bardal fikk revansj fra fredagens renn. Da var Bardal 0,3 poeng fra seieren, kun slått av tyske Severin Freund.

I dag havnet fjerdeplasserte Kamil Stoch nemlig bare 0,1 poeng bak trønderen. Stoch vant imidlertid verdenscupen sammenlagt, så han depper nok ikke så altfor mye.

Dagens renn var Arne Scheies siste som kommentator. NRK-legenden ble egentlig pensjonist 1. januar, men har kommentert hopprennene ut denne sesongen.

Rørt Scheie I dag var det altså sesongavslutning, og dermed Scheies siste dag på jobb som kommentator i hoppbakken - litt over 40 år etter at han kommenterte for første gang.

- Til alle seere vil jeg si takk for nok en sesong. Det har vært en glede og en ære å få kommentere hopp på NRK i 42 sesonger. Jeg står i takknemlighetsgjeld til alle for at jeg har fått lov til å formidle glede fra hoppbakken i alle disse årene. Nå er det slutt. Jeg blir rørt når jeg nå for siste gang setter over til Oslo, sa en tydelig rørt Scheie da sendinga var over. 

Også Bjørn Einar Romøren avsluttet sin karriere i hoppbakken i dag, noe han annonserte på Instagram.

PÅ PALLEN: Anders Bardal endte på tredjeplass i Arne Scheies siste renn som hoppkommentator. Her er de to sammen med Espen Bredesen i Garmisch-Partenkirchen i forbindelse med nyttårshopprennet til den 62. tysk-østerrikske hoppuka. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Scanpix
PÅ PALLEN: Anders Bardal endte på tredjeplass i Arne Scheies siste renn som hoppkommentator. Her er de to sammen med Espen Bredesen i Garmisch-Partenkirchen i forbindelse med nyttårshopprennet til den 62. tysk-østerrikske hoppuka. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Scanpix Vis mer