- Jeg blir ubrukelig

Trener Alexander Stöckl (46) om hjemmesituasjonen i hoppsesongen: - Jeg får ikke levert eller hentet datteren min i barnehagen. Og jeg får ikke handlet i butikken.

FORBEREDER NY SESONG: Hopptrener Alexander Stöckl. Foto: Geir Olsen / NTB
FORBEREDER NY SESONG: Hopptrener Alexander Stöckl. Foto: Geir Olsen / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Coronamarerittet tatt i betraktning: Det blir hoppsesong! Og allerede neste helg braker det løs med verdenscup i Wisla i Polen.

Trener Alexander Stöckl og hopperne gjør unna de siste forberedelsene i Midtstubakken i Holmenkollen. Men hva slags sesong får vi?

For TV-seerne er det bare å lene seg tilbake i godstolen. For hopperne blir det en ganske så annerledes sesong, med få - om noen - tilskuere i bakken.

- Utfordringen er å gjennomføre tiltakene som er satt i gang med tanke på smittevern, sier Stöckl til Dagbladet.

Hopperne har ikke et coronaregime som fotballspillerne. Hver gang de kommer tilbake til Norge etter ei rennhelg i utlandet, må de i karantene.

Løsningen før jul blir flere uker på sammenhengende reise og charterfly mellom rennstedene. Men etter den første helga i Wisla, skal hopperne tilbake til Norge. Det betyr umiddelbar karantene, som må tilbringes i hoppernes respektive hjem.

- Jeg blir helt ubrukelig når jeg er hjemme. Jeg får ikke levert eller hentet datteren min i barnehagen. Og jeg får ikke handlet i butikken, påpeker Stöckl.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer