- Jeg blir

Men Leicester-manager Micky Adams uttryker bekymring for spillerne sine.

(Dagbladet.no): - Jeg vil gjøre det klart at jeg fortsetter som manager i Leicester City, sier Micky Adams i en offisiell uttalse offentliggjort i dag.

- Dette har vært en vanskelig tid for alle i klubben. Jeg har tenkt lenge og hardt på min egen situasjon som et resultat av de nylig inntrufne hendelsene. Uansett er jeg bestemt på å fullføre jobben og gjøre mitt beste for klubben, sier Adams.

Leicester-trioen Paul Dickov, Frank Sinclair og Keith Gillespie sitter fortsatt i varetekt i spanske Murcia, anklaget for voldtekt av tre tyske jenter forrige uke. Spillerne vil forbli fengslet minst til i morgen, skriver Sky News.

Søker om kausjon

Spillernes forsvarere har bedt om løslatelse mot kausjon, men avgjørelsen vil tidligst komme i morgen.

- Påtalemyndigheten og anklagernes advokater må svare på søknaden om kausjon, og det må de gjøre i løpet av noen dager. Så snart de har gitt sitt svar til dommeren, fatter han en beslutning. Jeg vil anta at dette skjer mot slutten av uka, sier er anonym kilde i retten til nyhetsbyrået Reuters.

Bekymret

Mickey Adams sier at han ikke ønsker å forhåndsdømme før politiet og klubben har fullført etterforskningen av saken. Likevel uttrykker han direkte bekymringer over oppførselen til enkelte av spillerne.

- Jeg har snakket med dem ved mange anledninger om behovet for å beherske seg på og utenfor banen. Jeg har holdt et spillermøte på treningsfeltet i dag morges for å fortelle alle hva jeg forventer av dem.

Fredag kveld reiste manager Micky Adams hjem fra Spania sammen med de seks spillerne som er løslatt: Steffen Freund, Nikos Dabizas, Danny Coyne, Matt Elliott, Lilian Nalis og James Scowcroft.

Alkotester

Da Leicester innkalte til pressekonferanse i dag, startet straks spekulasjonene om at Adams ville påta seg ansvaret og forlate jobben. Han skal ha vært helt knust av det som har skjedd.

Ifølge Daily Mirror har han slått hardt ned på disiplinen internt, og etter jul truet han spillerne med tilfeldige alkotester på treningene.

Til avisa sier flere av de eldre spillerne at de har bønnfalt ham om å bli i klubben. Spillerne er ikke navngitte, ettersom hele troppen har fått munnkurv.

Ingen klandrer Adams

- Micky har gjort så mye for klubben, og ingen klandrer ham for dette. Vi håper bare at han bestemmer seg for å legge dette bak seg og forsetter jobben med å holde oss i Premier League, sier en av spillerne.

Også klubbens ledelse har støttet Adams.

FORTSETTER:</B> Micky Adams (i lyseblå genser) fortsetter som manager i Leicester. Her på vei ut av rettssalen i Cartagena på fredag, der Paul Dickov, Keith Gillespie og Frank Sinclair ble fengslet.