Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- JEG BURDE AVGJORT

DERBY (Dagbladet): Derby- Manchester United 2- 2. Like før slutt fikk Ole Gunnar Solskjær sjansen han hadde ventet på - men bommet: - Jeg burde avgjort. Trenger nok mer kamptrening, sier Ole Gunnar Solskjær til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

United-manager Alex Ferguson har snakket om sin norske måljeger hele uka og la dermed lista høyt foran gårsdagens Solskjær-comeback etter lårskaden.

- Jeg kjente ingenting til skadene som har preget seriestarten for meg, og jeg er rimelig fornøyd med 2. omgang.

- Kunne avgjort kampen bare minutter før slutt, og burde scoret. Dessverre gikk skuddet over, sier Ole Gunnar.

Han hadde en heller svart 1. omgang, men var aldri i nærheten av å bli byttet ut.

Involvert

Ole Gunnar Solskjær var involvert i nesten alle Manchester Uniteds sjanser i 1. omgang, og etter hvert som han ble varm i trøya kom rykkene, skuddene og den enorme plasseringsevnen.

- Vi hadde en fryktelig 1. omgang, men det var rimelig bra av oss å komme tilbake og utlikne Derbys tomålsledelse i 2. omgang, sier han til Dagbladet.

For hjemmelaget Derby holdt absolutt mål. Laget rundtspilte United de første 45 minuttene, og scoret to ganger ved Baiano (24) og Wanchope (39). Sistnevnte hadde også en kanonkule i tverrliggeren.

United fikk straffe da Derbys keeper Mart Poom mistet ballen og felte Ryan Giggs for å forhindre mål. Dessverre for United brente Teddy Sheringham sitt andre straffespark for året.

Manchester United satte inn Ronny Johnsen fra start etter pause. Han skapte umiddelbart balanse i midtbaneleddet.

Kom tilbake

United startet et stormløp mot Derbys mål. Teddy Sheringham reduserte på en flott heading etter innlegg fra Gary Neville og United jaget utlikningen.

Da Alex Ferguson tok ut Paul Scholes og satte inn Andy Cole, våknet også Solskjær.

Plutselig fikk han rom, og med det kom bevegeligheten. Cole hadde ikke vært lenge på banen før Ole Gunnar skapte en retur i Derbys målområde.

Der var Andy Cole. Han siktet, skjøt og utliknet.

- Nå er det Mesterligaen som teller. Vi er topp motivert og topp forberedt, og vinner vi de to første kampene så er alt klart, sier Ole Gunnar Solskjær til Dagbladet.

Hele Norges coronakart