-BURDE SCORET MER: Rade Prica er ikke tilfreds med scoringssnittet sitt denne sesongen. Her sender han ballen høyt over buret til Sten Grytebust mot AaFK søndag kveld.
Foto: Ned Alley / Scanpix
-BURDE SCORET MER: Rade Prica er ikke tilfreds med scoringssnittet sitt denne sesongen. Her sender han ballen høyt over buret til Sten Grytebust mot AaFK søndag kveld. Foto: Ned Alley / ScanpixVis mer

- Jeg burde uten problemer scoret 20 mål

Rade Prica er misfornøyd med seg selv.

Rosenborg-spissen Rade Prica er ikke fornøyd med uttellingen sin denne sesongen. Svensken mener han burde ha scoret mer enn 15 mål.

På de siste fem kampene har eliteseriens toppscorer (sammen med Ole Martin Årst) måttet nøye seg med ett mål. I søndagens kamp mot Aalesund bommet han på straffe.

- Jeg har bommet på en del sjanser jeg burde gjort mål på, så jeg kunne hatt flere mål, synes jeg selv, sier Prica til Adresseavisen.

- Jeg burde uten problemer ha vært oppe i 20 mål til nå i sesongen. Jeg kunne uten problem vært mer effektiv, mener svensken.

Scoringsfrekvensen har variert. Han scoret fire mål i en kamp og hadde seks mål på fire kamper, men har også opplevd måltørke i perioder.

- Det tok en stund før jeg kom skikkelig i gang i år. Jeg scoret fire mål (mot Lillestrøm) i en kamp. Det høyner snittet litt, sier Prica.

Han står med 15 mål på 23 kamper. I snitt har han brukt 128 minutter per scoring.

- Det er godkjent. Som spiss er det et OK snitt, men man skal strebe høyere, sier RBK-spissen.

Rosenborg-trener Jan Jönsson mener det er bra at Prica synes han kan gjøre det bedre ute på banen.

- Det er veldig bra at Rade Prica mener han kan bli bedre. Det sier mye om ham. Jeg er fornøyd med uttellingen hans, men alt kan jo utvikles. Det er bra at han er selvkritisk, og jeg er glad for at Rade setter seg høye mål, sier Jönsson til Adresseavisen.

(NTB)