Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg byttet ut to spillere, men ville bytte ut syv

Mourinho raser etter nytt tap.

IRRITERT: Jose Mourinho er svært misfornøyd med hvordan laget han ledet til ligagull forrige sesong har startet sesongen.  Foto: AFP PHOTO/ CRISTINA QUICLER
IRRITERT: Jose Mourinho er svært misfornøyd med hvordan laget han ledet til ligagull forrige sesong har startet sesongen. Foto: AFP PHOTO/ CRISTINA QUICLER Vis mer

(Dagbladet): Real Madrid er åtte poeng bak Barcelona etter bare fire spilte La Liga-kamper. I går kveld tapte Jose Mourinho og «Los Blancos» fortjente borte mot Sevilla, deres andre strake tap.

- Jeg er bekymret for laget mitt. Vi spilte ikke bra mot Getafe, ikke bra mot Granada. I øyeblikket har jeg ikke et lag, sa Mourinho ifølge Marca.

Portugiseren var svært misfornøyd da lagene gikk til pause i går.

SINT: Cristiano Ronaldo roper på straffespark. Portugiseren var alene med keeper, men en Sevilla-forsvarer kom stormende tilbake og satt inn en flott takling. Foto: AFP PHOTO/ CRISTINA QUICLER
SINT: Cristiano Ronaldo roper på straffespark. Portugiseren var alene med keeper, men en Sevilla-forsvarer kom stormende tilbake og satt inn en flott takling. Foto: AFP PHOTO/ CRISTINA QUICLER Vis mer

- Jeg byttet ut to spillere, men ville bytte ut syv. Fotball burde tillate en å gjøre flere bytter, sier Mourinho som var svært misfornøyd med hvordan laget opptrådte på dødballer, spesielt den Piotr Trochowski scoret på bare 69 sekunder ut i kampen.

- Alle spillerne vet hva de skal gjøre, hvilket ansvar de har. Laget spilte uten konsentrasjon, og ikke som Sevillas spillere. De spilte ga alt i hver duell, perfekt aggressivitet. Vi gjorde det mot Barcelona, men ikke i dag.

Real Madrid møter Manchester City i Champions League tirsdag, og om drøyt tre uker er det klart for et nytt Clasico, når Mourinho & Co. gjester Nou Camp.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media