- Jeg drakk en del

Colin Hendry forteller om rusproblemer etter konas død.

SØRGET: Colin Hendry, her i duell med Tore Andre Flo under VM i 1998, forteller om sorgen han måtte takle etter konas død i sommer.Foto: SCANPIX/REUTERS
SØRGET: Colin Hendry, her i duell med Tore Andre Flo under VM i 1998, forteller om sorgen han måtte takle etter konas død i sommer.Foto: SCANPIX/REUTERS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tidligere Blackburn- og Skottland-spiller Colin Hendry beretter om alkohol- og gamblingproblemer i etterkant av konas død.

Hendry ble slått personlig konkurs i juni. Han sier at ansvaret for fire barn og konkursprosessen har hjulpet ham ut av trøbbelet.

Kona til selve symbolet på skotsk offervilje på fotballbanen, døde i 2009 som en følge av en mislykket skjønnhetsoperasjon sju år tidligere. Den endte i en fatal organsvikt som hun aldri klarte å bekjempe.

- Det er trist når noen mister livet. Hun var et lykkelig menneske, en vakker kvinne og en god mor. Hun var den beste, sier den tidligere landslagskapteinen.

- Jeg drakk en del i den første perioden etter hennes død. Det var min måte å komme meg over dødsfallet på. Det er ikke mye du kan gjøre annet enn å gjøre barna blide, sa Hendry som også forteller til BBC at han gamblet en del på nettet.

- Men ikke så ille som det er blitt framstilt. Det var også en måte for meg til å komme meg ovenpå igjen. Det er dumme jeg har gjort: Gamblingen og det å ta meg en drink. Siden i sommer har jeg forsøkt å gjøre ting så riktig som mulig. Først må jeg ta meg av min familie, dernest må jeg komme meg igjennom konkursen, sa Hendry til BBC.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer