Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg drapstruet aldri Andersen

Jack Karadas avviser. Vitner i dag.

(Dagbladet.no): I tiden da John Obi Mikel fylte 18 år og Lyn signerte proffkontrakt med supertalentet samlet fire herremenn seg på et kontor.

Tilstede på møtet var kontraktsforfalsk-tiltalte Morgan Andersen, tidligere Lyn-advokat Erik Nadheim, fotballagent Jack Karadas og advokaten til Rune Hauge, Torgeir Knutsen.

Under møte skal Jack Karadas, ifølge Morgan Andersen, truet ham ved å si:

- Dersom ikke Lyn sier fra seg rettighetene til Mikel må du sove med pistol under puta resten av livet.

Så langt har tre av møtedeltakerne sagt sin mening om påstanden. Morgan Andersen mener det ble sagt. Det mener også Erik Nadheim, som etter episoden skal ha skrevet et klagebrev om episoden.

Torgeir Knutsen derimot avviser at trusselen ble lagt fram.

- Jeg hørte aldri at de ordene ble sagt, sier Knutsen til Dagbladet.no.

Trolig uavgjort

- Ble truet: Morgan Andersen mener at han ble bedt om å sove med pistol under puta resten av livet av Jack Karadas dersom han ikke sa fra seg rettighetene om John Obi Mikel. Foto: Hans Arne Vedlog/Dagbladet
- Ble truet: Morgan Andersen mener at han ble bedt om å sove med pistol under puta resten av livet av Jack Karadas dersom han ikke sa fra seg rettighetene om John Obi Mikel. Foto: Hans Arne Vedlog/Dagbladet Vis mer

Stillingen er dermed 2-1, fordel Andersen. Men det kan se ut til at resultatet mellom partene ender med uavgjort 2-2.

Nå ligger ballen hos Jack Karadas og etter det Dagbladet.no erfarer hevder Karadas at han aldri har sagt trussel-ordene.

I dag skal Karadas, som er fetteren til fotballstjernen Azar Karadas, vitne i Oslo tingrett i saken mot Morgan Andersen. Det gjenstår å se om han blir spurt om episoden.

Jack Karadas var ansatt i fotballagent Rune Hauges selskap da episoden skal ha skjedd. I går ble Hauge konfrontert med truslene, noe som fikk ham til å bryte ut i latter. 

Saken starter først klokka 12 i dag fordi forsvarer Cato Schiøtz er opptatt med Vannverkskandalen i Nedre Romerike tingrett i Lillestrøm.

Dagbladet.no vil følge Mikel-saken utover dagen.

AVVISER: Torgeir Knutsen avviser, sammen med Jack Karadas, at drapstrusselen ble fremmet i 2005-møtet. Her sammen med mannen han er advokat for - Rune Hauge.
BEKREFTER TRUSSEL: Erik Nadheim.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media