Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg driter fullstendig i gullkampen

Men Stavrum tør ikke lenger avskrive RBK.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Før kampen mellom Molde og Rosenborg 13. august hisset Molde-trener Arild Stavrum nok en gang på seg trønderne da han avskrev Rosenborgs muligheter for å bli seriemester.

- Royal League blir det på RBK, men seriemesterskapet havner ikke i Trondheim. Jeg holder Brann og Lillestrøm som sterkere kandidater. De har vært kjempegode og sprekker ikke, sa Stavrum til Adresseavisa.

Og pisket dermed opp stemningen akkurat som i vårkampen - da han uttalte at Rosenborg ikke hadde vært gode på mange år.

- Mye er forandret

Men etter at Rosenborg har tatt 18 poeng av 18 mulige tør ikke Stavrum lenger være like skråsikker.

- Jeg må jo stå for det jeg har sagt, men mye har jo forandret seg. Nå har de vunnet seks på rad, og det tror jeg ingen hadde forventet. Jeg synes de er bedre nå enn da. Det er en mening jeg deler med de aller fleste. Det er klart Rosenborg har en sjanse nå, sier Stavrum til Dagbladet.no.

- Avskrev du RBK mest for å provosere?

- Jeg ble spurt rett før vi skulle møte Rosenborg. Jeg bryr meg bare akkurat når vi skal møte dem, og hva de gjør de 363 andre dagene i året bryr jeg meg ingenting om. Skal jeg være helt ærlig driter jeg fullstendig i gullkampen. Jeg er veldig opptatt av det nedre sjiktet på tabellen, og at vi må komme oss opp i den klynga i midtsjiktet. Hvem som vinner er jeg helt likegyldig til, sier Stavrum.

HAR OMBESTEMT SEG: Arild Stavrum elsker å erte trøndere. For en drøy måned siden avskrev han Rosenborgs sjanser til seriegull. Men han hadde aldri forventet at de ville vinne seks på rad - og tror nå trønderne har en sjanse. Foto: SCANPIX
HAR OMBESTEMT SEG: Arild Stavrum elsker å erte trøndere. For en drøy måned siden avskrev han Rosenborgs sjanser til seriegull. Men han hadde aldri forventet at de ville vinne seks på rad - og tror nå trønderne har en sjanse. Foto: SCANPIX Vis mer

Molde ligger fjerde sist på tabellen med 24 poeng når fem kamper gjenstår.

image: - Jeg driter fullstendig i gullkampen