UENIG: Mario Balotelli sier han har skjerpet seg, og har jobbet for å bli mer ydmyk, både på landslaget og i Manchester.  Foto: AFP PHOTO/ NTB Scanpix
UENIG: Mario Balotelli sier han har skjerpet seg, og har jobbet for å bli mer ydmyk, både på landslaget og i Manchester. Foto: AFP PHOTO/ NTB ScanpixVis mer

- Jeg driter i hva han sier

Balotelli uenig i City-direktørens uttalelse om at han er en dårlig rollemodell.

(Dagbladet): Manchester Citys sportsdirektør Brian Marwood sa i helgen at han synes Mario Balotelli er et dårlig forbilde for klubbens yngre spillere på grunn av sine mange uheldige episoder.

Utviklet seg Det faller ikke i god jord hos den italienske spissen.

- Jeg vil ikke kommentere hva han har sagt om meg, men jeg driter i det han sier. Jeg har anstrengt meg for å utvikle meg og vise mer ydmykhet, både på landslaget og i klubben, sier Balotelli til RAI Sport.

- Mancini bryr seg Han avviser samtidig at han er på kant med ledelsen i den engelske klubben.

- Vi jobber godt sammen, selv om noen prøver å ødelegge forholdet vårt. Jeg trives i Manchester City, og jeg må bare beklage at noen heller vil snakke i avisen enn ansikt til ansikt. Folk prøver stadig å skape problemer mellom meg og Roberto Mancini, men vi kommer faktisk godt overens. Han bryr seg om meg, og jeg bryr meg om han, sier Balotelli.