- Jeg driver ikke med skuespill

Filip Ingebrigtsen (26) garanterer at han ikke driver med noe spill for galleriet foran fredagens Diamond League-finale på 1500 meter i Brussel.

SELVSIKKER: Filip Ingebrigtsen er i god form og er ikke redd for å snakke om det før Diamond League-avslutningen i Brüssel.
Foto: Berit Roald / NTB scanpix
SELVSIKKER: Filip Ingebrigtsen er i god form og er ikke redd for å snakke om det før Diamond League-avslutningen i Brüssel. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Formen og selvtilliten er akkurat slik den framstår: Bunnsolid og bra.

Den mellomste av løperbrødrene har hatt en svært sterk sesong på banen. Han endte på 3.-plass med 3.31,06 i det forrige stevnet i Paris. Tiden var bare 1,05 sekunder svakere enn hans norske rekord på distansen. Bronsegutten fra VM i London fra to år tilbake så svært så komfortabel ut selv om det ikke var tiltenkt at tiden skulle bli så bra i en treningstung periode.

Filip Ingebrigtsen virket kruttsterk. Han har virket trygg og rolig på seg selv gjennom det meste av sesongen. Selvtilliten ser ut til å ha blitt bare bedre og bedre år for år.

- Jeg driver ikke med skuespill, så om det virker som om jeg har bedre selvtillit så er det nok fordi jeg har det. Det kommer gjennom gode konkurranser, gode treninger og en kontinuitet som vi vet ligger der. Du vet at om du fortsetter å gjøre det du skal så blir det veldig bra. Det er betryggende, sa 26-åringen da NTB møtte ham i St. Moritz for et par uker siden.

Avgjørende

Nettopp den selvtilliten kan bli avgjørende både i Diamond League-finalen og i VM i Doha tre uker fram i tid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer