BEKYMRET: Gary Neville er fortsatt United-supporter, og innrømmer at han er bekymret over hvor gode Liverpool er i øyeblikket. Den tidligere høyrebacken frykter at United kan miste den viktige fjerdeplassen til sine argeste rivaler. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES
BEKYMRET: Gary Neville er fortsatt United-supporter, og innrømmer at han er bekymret over hvor gode Liverpool er i øyeblikket. Den tidligere høyrebacken frykter at United kan miste den viktige fjerdeplassen til sine argeste rivaler. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATESVis mer

- Jeg dro fra Anfield som en svært bekymret mann

Neville frykter for gamleklubbens mesterligasjanser.

(Dagbladet): Det så lenge ut til å bli en lang og tung sesong for Liverpool og Brendan Rodgers, og nordiren innrømmer selv at han fryktet for jobben sin.

Etter jul har alt snudd på hodet.

Liverpool har ikke tapt en eneste Premier League-kamp i 2015, og med en seier mot Burnley i kveld kan de klatre til mesterligaplass. Det bekymrer Gary Neville.

- «Det største komplimentet jeg kan gi Liverpool, er at jeg dro fra Anfield som en bekymret mann», skriver Neville i sin spalte i Telegraph.

Imponert og bekymret Den tidligere Manchester United-kapteinen så kampen mellom Manchester City og Liverpool på Anfield, og var skråsikker på at City skulle gå seirende ut.

Isteden var han vitne til to sensasjonelle scoringer fra Jordan Henderson og Philippe Coutinho, og et Liverpool som vokser seg stadig sterkere.

- «Jeg har trodd på United hele sesongen, og jeg kommer ikke til å forandre mening nå, men Liverpool har vist seg å være en langt større trussel enn det de så ut som for noen uker siden», skriver Neville.

Æren for Liverpools imponerende seier, gir han til trener Brendan Rodgers.

- «Der City aldri greide å ta ut Lallana og Coutinho, greide Rodgers å omstille taktikken og ta ut David Silva i andreomgang. Jordan Henderson og Joe Allen gjorde en strålende jobb med å ta ut rommet mellom forsvar og midtbane», skriver den tidligere høyrebacken.

Både City og Liverpool møter på papiret svært overkommelig motstand i kveld. Liverpool tar imot Burnley på Anfield, mens City skal være verstskap for Leicester City på Etihad.

Dersom United og Arsenal taper, kan Liverpool klatre opp på samme poengsum som sistnevnte på en tredjeplass.