- Jeg dumma meg ikke ut

Kvisvik debuterte med seier i futsal-EM.

(Dagbladet.no): Norge fikk en perfekt start på futsal-EM da Israel ble slått 3-1 i kveld. Raymond Kvisvik fikk samtidig sin debut for futsallandslaget, men gikk målløs av banen.

- Men det var jævla moro. Vi spilte bra den siste halvtimen (en futsalkamp spilles over 2 x 20 minutter, journ.anm.).

- Hvordan klarte du deg?

- Det er litt vanskelig å vurdere egen innsats. Men jeg dumma meg ikke ut, i hvert fall. Jeg synes nivået var bra, sier Kvisvik til Dagbladet.no.

Landslagstrener Kenneth Storvik mener Fredrikstad-spilleren har all grunn til å være stolt av seg selv.

- Raymond var faktisk veldig god, trygg med ballen og gjorde få feil. Han slo seg skikkelig løs på slutten av kampen, da vi følte oss sikre på at vi ville ro det i land. Han har et klokt fotballhode, selv om han ikke akkurat har fryktelig med fart i beina, flirer Storvik.

Målet er finale

Han mener Israel bød på overraskende god motstand, men tror Norge kan gå helt topps i turneringen. De to siste kampene før et eventuelt sluttspill er mot Baskerland og Tsjekkia.

DEBUTERTE Raymond Kvisvik har spilt for Norge under Åge Hareide, men slapp å bli skreket til da han debuterte for Norges futsallandslag i Spania i kveld. Kampen endte med 3-1-seier over Israel. Foto: SCANPIX
DEBUTERTE Raymond Kvisvik har spilt for Norge under Åge Hareide, men slapp å bli skreket til da han debuterte for Norges futsallandslag i Spania i kveld. Kampen endte med 3-1-seier over Israel. Foto: SCANPIX Vis mer

- Det er realistisk at vi kan vinne alle kampene vi spiller. I et sånt mesterskap er motstanderne rimelig ukjente for oss, og vi har ikke hatt sjanse til å studere dem spesielt godt. Men etter i dag er jeg rimelig trygg på at vi er godt rusta til å ta opp kampen om en finaleplass, sier Storvik.

Thierry Danon Dje Dje, Marius Folgerø og Stian Nikodemussen scoret Norges mål. Målet til Folgerø er noe av det vakreste Storvik har sett.

- Det er noe av det lekreste! En pasning fra vår høyreback gikk over en forsvarer, og Marius står på skrått hold og gjør et fantastisk brassespark i motsatt kryss. Vakkert, konstaterer Storvik.