Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg elsker å ha dem på tribunen

Toppscorer Herrem.

Norge - Kasakhstan 40-19

FREDERIKSHAVN (Dagbladet): Camilla Herrem og Heidi Løke fant scoringsformen med sju og seks nettkjenninger mot miniputtene fra Kasakhstan i går kveld.

- Jeg synes det er kjekt å spille sånne kamper. Kantene blir mye med i spillet. Å tricke litt og sånn, det synes jeg er gøy og jeg tror det er morsomt for publikum, sier Herrem til Dagbladet.

Foto: Bjørn Langsem
Foto: Bjørn Langsem Vis mer

- Hva tenker du om de neste kampene?

- Romania ser slitne ut. Det er litt sånn de har sett ut i andre mesterskap også. De har startet bra, men så går det nedover, sier Herrem.

Romania tapte nemlig med åtte mål mot Spania i går.

Besøk Herrem fikk også et gjensyn med familien fra Norge etter kampen. Både mor og far Herrem skulle egentlig reist til VM lørdag, men har stått værfast hjemme på grunn av uvær.

Etter kampen i går fikk kantspilleren hilse på.

- Jeg elsker å ha dem på tribunen, sier Herrem, som også til daglig spiller i danske Tvis Team Holstebro.

Scoret - og misset Heidi Løke oppsummerte kampen slik:

- Jeg synes det er bra at vi scorer 40 mål, sier Løke til Dagbladet.

Herrem og Løke scoret stort sett hver gang de fikk sjansen, men en spesiell miss plaget Løke etter kampen. Duoen kom sammen alene mot Kasakhstans målvakt og de bestemte seg for å «showe» litt ekstra.

- Det er en uskrevet regel at vi skal kaste ballen til venninna foran... Camilla ga meg et blikk og da skjønte jeg hun mente vi skulle prøve «en flyver». Men jeg skjøt jo midt på keeperen. Jeg tenkte: «Ååå, hvorfor ruller jeg den ikke ballen over hodet på keeperen». Jeg burde gjort det bedre, sier Løke.

Norge møter Romania torsdag klokka 20.30.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media