Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg elsker at Arsenal hentet feil mann

Snappet talentspeider fra Leicester.

LEICESTER-FAN: TV-personlighet og tidligere fotballstjerne Gary Lineker hevder Arsenal har bommet og hentet feil mann fra Leicester. Lineker mener nemlig det er Steve Walsh som er mesterhjernen bak klubbens suksesskjøp de siste åra. Foto: NTB Scanpix
LEICESTER-FAN: TV-personlighet og tidligere fotballstjerne Gary Lineker hevder Arsenal har bommet og hentet feil mann fra Leicester. Lineker mener nemlig det er Steve Walsh som er mesterhjernen bak klubbens suksesskjøp de siste åra. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Leicester har hatt en fantastisk sesong i Premier League og topper sensasjonelt tabellen etter 25 serierunder.

Men bak jager Tottenham, Arsenal (5 poeng) og Manchester City (6 poeng).

Nylig ble det klart at nettopp Arsenal har hentet Leicesters talentspeider Ben Wrigglesworth - bare ei snau uke før lagene møtes til toppkamp i Premier League. Flere Leicester-spillere har slått ut i full blomst denne sesongen, der blant annet Riyad Mahrez og Jamie Vardy har tatt Premier League med storm.

Nå hevder fotballekspert og tidligere Leicester-spiller Gary Lineker (55) at Arsenal har bommet og hentet feil mann. Lineker mener nemlig det ikke er Ben Wrigglesworth som er hjernen bak suksesskjøpene til Leicester.

- Jeg elsker at Arsenal hentet feil mann, sier Lineker til Daily Mail.

- Det var Steve Walsh (assistenttrener) som fant disse spillerne og hentet dem. Jeg vet at da han fant Mahrez, så ble han egentlig sendt for å se på noen andre, men kom tilbake med ham, sier Lineker videre.

MESTERHJERNEN?: Leicesters assistenttrener Steve Walsh. Foto: Leicester City FC
MESTERHJERNEN?: Leicesters assistenttrener Steve Walsh. Foto: Leicester City FC Vis mer

Mahrez kom til klubben fra Le Havre i januar 2014. Den relativt ukjente mannen fra Algerie kostet bare rundt 4 millioner kroner, ifølge britiske presse. To år seinere er prislappen mer enn tidoblet.

- Steve Walsh gjorde en briljant jobb og har vært en nøkkelfaktor for Leicesters suksess. Som i alle klubber handler det om folk du bringer inn. Leicester har klart det med et relativt lavt budsjett sammenliknet med de store gigantene, sier Lineker.

Lineker spilte i Leicester fra 1978 til 1985 og ble en klubblegende. Seinere spilte han i Everton, Barcelona, Tottenham og japanske Nagoya.

SUKSESS: Riyad Mahrez. Foto: Robin Parker/Sportimage/Cal Sport Media
SUKSESS: Riyad Mahrez. Foto: Robin Parker/Sportimage/Cal Sport Media Vis mer

Han fikk 80 landskamper for England og scoret 48 mål.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media