Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg elsker at dere forventer mye av meg

Del Piero er på plass i Australia.

DEN STØRSTE STJERNA: Alessandro del Piero er den største fotballstjerna som noensinne har spilt i Australia. De to neste sesongene skal han spille for Sydney. Foto:      REUTERS/Tim Wimborne
DEN STØRSTE STJERNA: Alessandro del Piero er den største fotballstjerna som noensinne har spilt i Australia. De to neste sesongene skal han spille for Sydney. Foto: REUTERS/Tim Wimborne Vis mer

Alessandro Del Piero er på plass i Australia. Spissveteranen er ikke redd for at det skal stilles for store forventninger til ham.

Del Piero er den største stjernen noensinne i den australske ligaen. Han har skrevet under en toårskontrakt med Sydney.

- Jeg vet forventningene er store, og jeg elsker det, sier italieneren.

Han forlot Juventus i sommer etter å ha spilt i Torino-klubben siden 1993. Del Piero scoret 208 mål på 513 kamper for «Juve». 37-åringen er vant til at det stilles store krav til ham.

- Jeg spilte 19 år i Juventus, og i Juventus må du vinne hver eneste kamp hvert eneste år. Heldigvis skjedde det ofte, men hele livet mitt har jeg spilt for å vinne. Jeg er for å vinne, sier han.

Sydney sesongåpner borte mot Wellington Phoenix 6. oktober.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media