- Jeg elsker denne rollen

Jevn Tutta fire slag bak teten.

SPILLER GODT:  Suzann Pettersen er fornøyd etter to dager i Canada, der hun forsøker å forsvare fjorårets seier.Foto: SCANPIX/Darren Carroll/Getty Images/AFP
SPILLER GODT: Suzann Pettersen er fornøyd etter to dager i Canada, der hun forsøker å forsvare fjorårets seier.Foto: SCANPIX/Darren Carroll/Getty Images/AFPVis mer

||| Golfstjernen Suzann Pettersen (29) holder seg stabilt på 69-runder og er fire slag bak Michelle Wie (20) etter to dager av Canadian Open.

«Tutta» vant turneringen i fjor, men har gått seiersløs siden. Da hun var hjemme i Norge nylig, varslet 29-åringen at hun nærmet seg seier, og i Winnipeg henger hun iallfall godt med i teten.

Den norske eneren er seks slag under par etter to dager. Den koreanskfødte amerikanske stjernen Wie er i en klasse for seg etter en god 65-runde torsdag. Jiyai Sin er toer, bare slaget foran Tutta på delt tredjeplass.

Pettersen slet litt underveis fredag, men hentet seg inn med tre birdier på rappen.

- Jeg føler meg bra nå. Det var en god avslutning. Jeg er fortsatt ikke helt sikker på hvordan jeg skal spille fra roughen på denne banen. Jeg fant ikke fairwayen ofte nok i dag, sa Pettersen lørdag.

- Jeg elsker denne rollen. Jeg liker å jage bakfra, og spillet mitt er veldig bra, sa hun.

Tutta skrøt også av tilskuerne i Winnipeg etter runden og var ikke overrasket over det store oppmøtet.

- Det er slik det er i Canada. Det virker som Michelle spiller bra nå, men man kan alltid få gode resultater her ute. Selv om det blåser, sa Tutta.

Marianne Skarpnord sliter videre på LPGA-touren og klarte ikke cuten. Hun endte åtte slag over par. Cuten gikk på fire over.

(NTB)