Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg elsker folkene i Chelsea

John Obi Mikel i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): John Obi Mikel skrev under for Manchester U i april 2005. 16 måneder seinere er han med på Chelseas treningsleir i Los Angeles.

Og forteller villig at han allerede før ankomsten til Lyn i 2004 hadde bestemt seg for spille for blåtrøyene.

- Jeg elsker folkene her. Jeg var her på prøvespill og koste meg. Jeg nøt å være sammen med de andre spillerne, alle var hyggelige. Manageren er bra, alle er fantastiske. Jeg elsker alle sammen, sier Mikel til nyhetsbyrået PA.

Satt sammen med Mourinho 

 I natt norsk tid viste han fram trøye nummer 12, drakta som kostet ham rettssaker og atskillige beskyldninger mens overgangssaken dro ut.

19-åringen er bare glad han er ferdig med bråket, som har ført til at han ikke har spilt en seriekamp siden i fjor høst.

- Jeg ville virkelig bli Chelsea-spiller, det var derfor jeg måtte hit. Det var veldig viktig for meg, og til slutt fikk jeg det til, sier Mikel.

Stortalentet kostet Chelsea 181 mill. kroner, penger som United og Lyn delte. På pressekonferansen seint i går kveld brøt Chelseas folk inn da reporterne ble for nærgående med spørsmål om konflikten.

NUMMER 12: John Obi Mikel håper på spilletid i Chelsea i konkurranse med Michael Ballack, Frank Lampard, Michael Essien og Claude Makelele, alle sentrale midtbanespillere. Foto: Scanpix/Ap
NUMMER 12: John Obi Mikel håper på spilletid i Chelsea i konkurranse med Michael Ballack, Frank Lampard, Michael Essien og Claude Makelele, alle sentrale midtbanespillere. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

- Begge parter har gitt sitt ord på å ikke si noe mer om det, sier en Chelsea-talsmann.

Blir best i verden

Men manager José Mourinho sier gjerne litt om hvilken fotballspiller Mikel blir framover.

- Han blir en av verdens beste i løpet av to år, bare han holder bakkekontakten.

• Din kommentar: Tror du Mikel får spille mye for Chelsea denne sesongen?

image: - Jeg elsker folkene i Chelsea
KOSTE SEG MED MOURINHO: Bare latter og glede for John Obi Mikel i USA i natt.