- Jeg elsker klubben, jeg elsker fansen

Benitez\' nye automat-svar.

(Dagbladet.no): I går svirret ryktene om at Liverpool-manager Rafael Benitez vil bli erstattet med arbeidsløse José Mourinho - og at spanieren selv forventer sparken til sommeren.

Etter 1-1 mot Luton i FA-cupen - på grunn av John Arne Riises selvmål - kom Benitez opp med en ny frase han gjerne gjentok gang på gang.

Sist gang Liverpool-sjefen gikk i vranglås var under den påståtte konflikten med Liverpool-eierne. Da gjentok Benitez mer enn ti ganger «jeg fokuserer på lagets trening og min rolle som coach».

Liverpool-møte i New York i morgen

I går kom han med følgende erklæring tre ganger på rad, stadig mer amper, skriver The Guardian.

- Jeg elsker klubben, jeg elsker fansen. Jeg er lykkelig her. Jeg vil bli lenge.

Spørsmål er om akkurat det er opp til ham. Ifølge The Guardian blir Benitez\' framtid diskutert når Liverpool-eierne George Gillette og Tom Hicks møter direktør Rick Parry i New York i morgen.

Amerikanerne er neppe imponert over uavgjort mot lille, blakke Luton og en glipe på 12 poeng til tabelltoppen i Premier League.

HILSTE PÅ FANSEN: Rafa Benitez står stramt oppreist gjennom de tunge Liverpool-dagene. Det går sjelden mange dager mellom nye spekulasjoner om hans egen framtid. Foto: Scanpix/Afp
HILSTE PÅ FANSEN: Rafa Benitez står stramt oppreist gjennom de tunge Liverpool-dagene. Det går sjelden mange dager mellom nye spekulasjoner om hans egen framtid. Foto: Scanpix/Afp Vis mer

Også The Times rapporterer om møtet i USA, og mener at et nederlag mot Inter i Champions League i februar kan være dråpen som får det til å renne over for de amerikanske investorene.

I går ble Benitez lettere irritert da han fikk spørsmål om han har snakket med Hicks og Gillett.

- Nei. Jeg ønsker ikke å snakke om dette hele tida, sier Benitez.

- Må jeg spørre dem hver dag?

Fornøyd med innsatsen

Han avviste også at han risikerte for mye ved å hvile Fernando Torres, samtidig som Steven Gerrard og Pepe Reina var ute med skader.

- Hva er mitt sterkeste lag? Keeperen hadde noen problemer. Dere snakker om bare én spiller. Hør med Bolton, hør med Everton, hør med Blackburn, sier Benitez.

De lagene ble slått ut av FA-cupen, mens Benitez kan reise kjerringa i omkamp på Anfield neste uke.

- Jeg elsker klubben, jeg elsker fansen

- Når det gjelder innsatsen er jeg fornøyd. Når det gjelder prestasjonen, så kunne vi spilt bedre, sier Benitez til The Independent.

NORSK UTUR: Liverpool må ut i omkamp etter at John Arne Riise klønet inn utlikningen for Luton.