- Jeg elsker Manchester. Alle vet det. Jeg håper jeg kan komme tilbake

Ronaldo åpner for United-retur.

LIKTE SEG I RØDT: Cristiano Ronaldo kan tenke seg å juble for flere Manchester United-troféer. Foto: Jon Super / AFP / Scanpix
LIKTE SEG I RØDT: Cristiano Ronaldo kan tenke seg å juble for flere Manchester United-troféer. Foto: Jon Super / AFP / ScanpixVis mer

(Dagbladet): - Jeg elsker Manchester. Alle vet det. Jeg har sagt det mange ganger. Manchester er i hjertet mitt. Jeg forlot mange gode venner der. Supporterne er fantastiske. Jeg håper jeg kan komme tilbake en dag, sier Cristiano Ronaldo.

Real Madrid-stjernen møtte pressen etter et reklameoppdrag på tirsdag, deriblant engelske Daily Mail.

Portugiseren har flørtet åpenlyst med Old Trafford-klubben flere ganger siden avskjeden i 2009 og avskrev heller ikke denne gangen muligheten for å ikle seg den røde United-drakta en gang i framtida.

- Elsket Manchester For selv om Ronaldo uttrykker at han er glad for å tjene til livets opphold i den spanske hovedstaden, er det ingen hemmelighet at han følger Uniteds prestasjoner nøye.

- De behandlet meg helt utrolig der borte. Jeg elsket virkelig å være en del av Manchester United, sier Ronaldo.

Mens det ennå er høyst usikkert om han noen gang spiller for United igjen, er 29-åringen fornøyd med at Radamel Falcao har skrevet under for gamleklubben.

- Falcao er en veldig god signering. Han er en utrolig bra spiller, sier Ronaldo, som ikke er bekymret for den manglende suksessen det siste året.

- Tro meg, de vil bli et godt lag igjen. Det er jeg sikker på. Det er en stor klubb. Dette er sånn som kan skje. Manchester går gjennom en dårlig periode for tiden. Sist sesong var begredelig og i år har de heller ikke startet bra, men jeg tror det er bra at de kjøpte (Angél) Di Maria og Falcao.

Misfornøyd med Real-ledelsen Samtidig legger ikke Ronaldo skjul på at han har latt seg irritere over måten Real Madrid har opptrådt under sommerens overgangsmarked.

- Jeg har sterke meninger, men jeg kan ikke alltid si hva jeg tenker. Hvis det var opp til meg, så hadde jeg ikke gjort det samme.

- Men hvis presidenten mener det beste for laget er å signere spillere og la andre gå, så må vi respektere og støtte den avgjørelsen.

Ronaldo, som har fire år igjen av kontrakten med «Los Blancos», var heller ikke spesielt begeistret for salget av assist-kongen Mesut Özil til Arsenal forrige sommer.

I går la Di Maria opp til tre av Argentinas scoringer i 4-2-seieren over Tyskland, før han satte inn det siste selv. Sannynligvis gjør heller ikke det målkåte Ronaldo noe mindre overbevist om at salget var galt.