- Jeg elsker Manchester. Alle vet det. Jeg håper jeg kan komme tilbake

Ronaldo åpner for United-retur.

LIKTE SEG I RØDT: Cristiano Ronaldo kan tenke seg å juble for flere Manchester United-troféer. Foto: Jon Super / AFP / Scanpix
LIKTE SEG I RØDT: Cristiano Ronaldo kan tenke seg å juble for flere Manchester United-troféer. Foto: Jon Super / AFP / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg elsker Manchester. Alle vet det. Jeg har sagt det mange ganger. Manchester er i hjertet mitt. Jeg forlot mange gode venner der. Supporterne er fantastiske. Jeg håper jeg kan komme tilbake en dag, sier Cristiano Ronaldo.

Real Madrid-stjernen møtte pressen etter et reklameoppdrag på tirsdag, deriblant engelske Daily Mail.

Portugiseren har flørtet åpenlyst med Old Trafford-klubben flere ganger siden avskjeden i 2009 og avskrev heller ikke denne gangen muligheten for å ikle seg den røde United-drakta en gang i framtida.

- Elsket Manchester For selv om Ronaldo uttrykker at han er glad for å tjene til livets opphold i den spanske hovedstaden, er det ingen hemmelighet at han følger Uniteds prestasjoner nøye.

- De behandlet meg helt utrolig der borte. Jeg elsket virkelig å være en del av Manchester United, sier Ronaldo.

Mens det ennå er høyst usikkert om han noen gang spiller for United igjen, er 29-åringen fornøyd med at Radamel Falcao har skrevet under for gamleklubben.

- Falcao er en veldig god signering. Han er en utrolig bra spiller, sier Ronaldo, som ikke er bekymret for den manglende suksessen det siste året.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer