- Jeg elsker søsteren til Håvard!

Russiske Skobrev etter at Bøkko hadde kalt ham «drittsekk» og «den feigeste løperen på to bein».

HISSET PÅ SEG BØKKO: Ivan Skobrev ble kalt både feig og drittsekk av Håvard Bøkko etter at de to gikk i samme par på 10 000 meter i Vikingskipet i dag. Konfrontert med ordene fra konkurrenten svarte Skobrev: - Jeg liker søsteren hans. Foto:  (AP Photo/Peter Dejong)
HISSET PÅ SEG BØKKO: Ivan Skobrev ble kalt både feig og drittsekk av Håvard Bøkko etter at de to gikk i samme par på 10 000 meter i Vikingskipet i dag. Konfrontert med ordene fra konkurrenten svarte Skobrev: - Jeg liker søsteren hans. Foto: (AP Photo/Peter Dejong) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I par med russeren Ivan Skobrev var Håvard Bøkko sjanseløs på dagens 10 000 meter i Vikingskipet.

Skobrev lot Bøkko gjøre grovjobben på de første 8-9 runde, lå bak og lurte før han satte inn støtet. Nordmannen ble parkert, og i intervjuet med NRK etterpå var han mildt sagt lite imponert over russerens løpsopplegg.

- Han er en av de feigste løperne på to bein. Han er smart, han kommer når han føler han har krefter igjen. Men han blir ikke med og drar de første rundene, sa Bøkko.

- Det funker jo, så jeg skjønner at han velger den taktikken.

Da Skobrev kom skliende forbi ga han Bøkko en «high-five», hvorpå nordmannen repliserte med et lite smil:

- Drittsekk.

For Bøkkos del får vi håpe lillesøster Hege (19) ikke er av typen som liker drittsekker, for russeren var i det flørtende hjørnet da han snakket med NRK etterpå.

- Bøkko liker deg ikke så veldig akkurat nå?

- Jeg elsker søsteren hans, svarte Skobrev glisende, før han varslet at blomstene fra premieseremonien ville tilfalle rivalens 19 år gamle søster.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer