Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg endte opp med å takke feil folk. Jeg har skapt sinne

Gazza tar en U-sving.

TOTTENHAM SVIKTET IKKE: Paul Gascoigne har rykket ut og oppklart at også Tottenham har bidratt når han har trøbbel. Her fra episoden i august da 47-åringen ble tvangsinnlagt. Foto:  Splash/All Over Press
TOTTENHAM SVIKTET IKKE: Paul Gascoigne har rykket ut og oppklart at også Tottenham har bidratt når han har trøbbel. Her fra episoden i august da 47-åringen ble tvangsinnlagt. Foto: Splash/All Over Press Vis mer

(Dagbladet): Paul Gascoigne (47) fortalte i går at Arsenal og manager Arsene Wenger var de som punget ut da han trengte det som mest.

Totalt har London-klubben betalt mer enn en halv million kroner til Gazzas legebehandling, mens han sleit med rus.

Gazza-surr I samme slengen klagde den tidligere Tottenham-spilleren på at han hadde trøbbel med å få gratisbillett til en Spurs-kamp i Champions League.

Nå viser det seg at Gascoigne surret voldsomt da han ble intervjuet av The Sun. Til nyhetsbyrået Reuters sier den tidligere England-stjerne at også gamleklubben Tottenham har stilt opp for ham.

- Jeg ønsker å korrigerer det jeg sa til The Sun. Jeg endte opp med å takke feil folk. Jeg skapte sinne. Det var aldri min intensjon, sier Gazza.

Det er rusproblemene som stadig sender Gascoigne inn på institusjoner. Han ble tvangsinnlagt både i august og oktober.

- De som har støttet min behandling over mange år, og som alltid har vært der for meg, er Tottenham Hotspur og støttefondet deres, sier Gazza.

Dessuten oppklarer mannen med 57 landskamper floken rundt gratisbilletter på White Hart Lane.

Mabbutt-takk - Det har alltid vært slik at når jeg har trengt billetter, så har jeg snakket med min gamle kaptein Gary Mabbutt. Tottenham har alltid ordnet opp, så jeg vil korrigere det også, sier 47-åringen.

LEGENDE: Paul Gascoigne var Englands mest lovende spiller da han ble hentet til Tottenham i 1988. Foto; David  Cannon/Allsport
LEGENDE: Paul Gascoigne var Englands mest lovende spiller da han ble hentet til Tottenham i 1988. Foto; David Cannon/Allsport Vis mer

- Jeg vil være sikker på at Spurs og fansen vet at jeg anerkjenner at de har vært der for meg.

Da det ble kjent at Gazza takket Spurs' erkerival Arsenal i går, ble klubben utfordret på Twitter.

- Klubben har gitt støtte til Gazzas behandling, og han betalte ikke for billetter, svarte Spurs twitterkonto.

En Tottenham-talsmann retter samtidig en takk til klubbambassadør Mabbutt.

- Gary er den første Paul ringer til når han trenger øyeblikkelig assistanse. Gary reiser ofte flere titalls mil for å hjelpe sin tidligere lagkamerat. Han sørger for behandling betalt av Spurs, spillerforeningen og fotballforbundet, sier talsmannen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling