BEKYMRET: Gary Hartstein, tidligere formel 1-stjerne og venn av Michael Schumacher, ytrer nå bekymring over at man ikke hører noe nytt om tilstanden til 45-åringen som skadet seg stygt i en skiulykke i Alpene i romjula. Foto: AFP PHOTO / TOSHIFUMI KITAMURA / NTB Scanpix
BEKYMRET: Gary Hartstein, tidligere formel 1-stjerne og venn av Michael Schumacher, ytrer nå bekymring over at man ikke hører noe nytt om tilstanden til 45-åringen som skadet seg stygt i en skiulykke i Alpene i romjula. Foto: AFP PHOTO / TOSHIFUMI KITAMURA / NTB ScanpixVis mer

- Jeg er alvorlig redd for at vi aldri kommer til å få gode nyheter om Michael

Venn og tidligere lege om Schumacher.

(Dagbladet): Det har nå gått fem måneder siden den tidligere formel 1-stjerna Michael Schumacher falt på ski i Alpene og pådro seg alvorlige hodeskader. Siden den gang har tyskeren ligget i koma.

Nå går en venn av Schumacher, og tidligere formel 1-lege, ut og ytrer sin bekymring over at det ikke er noen bedring å spore i 45-åringens tilstand.

- Alvorlig redd Gary Hartstein går så langt som å si at fansen må innstille seg på at det ikke kommer til å komme noen gode nyheter om Schumcher.

- Jeg er alvorlig redd for - og ganske sikker på - at vi aldri kommer til å få gode nyheter om Michael. Nå er jeg egentlig mer redd for en pressemelding fra familien, skriver han i sin blogg.

- Jeg ser ingen grunn til at folkene rundt Schumacher skulle vært stille dersom det hadde vært framskritt å spore.

Intet nytt Det Hartstein her sikter til, er at siste nytt om formel 1-stjerna kom i starten av april - for nesten to måneder siden.

Den gang sa Schumachers manager Sabine Kehm at det var tegn til bedring og at han hadde våkne øyeblikk, men siden den gang har ingen hørt noe.

Og om han nå skulle våkne igjen, vil ikke Schumacher være seg selv, sier professor på prestisjeuniversitet Cambridge, Peter Hutchinson.

Blir aldri den samme - Han blir kanskje aldri den samme personen igjen. Det er ikke sånn at noen slår på lysbryteren og pasienten er der igjen. Han vil trolig komme tilbake til en verden han ikke kjenner igjen, sier Hutchinson til The Mirror.

Professoren forsetter:

- Han vil ikke være Schumacher. Han må finne en måte å takle ting på, og lære seg grunnleggende ferdigheter som å spise, snakke og gå. Ingenting vil være så enkelt som det var.

NESTEN TO MÅNEDER: Det har ikke kommet noen offisielle uttalelser fra Schumacher-leiren siden starten av april. Foto: AP Photo/Shizuo Kambayashi/NTB Scanpix
NESTEN TO MÅNEDER: Det har ikke kommet noen offisielle uttalelser fra Schumacher-leiren siden starten av april. Foto: AP Photo/Shizuo Kambayashi/NTB Scanpix Vis mer