- Jeg er arrogant fordi jeg har gjort det mange ganger

Van Gaal tror fortsatt på ligagull.

TROR PÅ LIGAGULL Louis Van Gaal nekter å gå med på at gullkampen er tapt, selv om Chelsea har en luke på ti poeng etter åtte serierunder. Her ser han Manchester United spille 2-2 mot West Bromwich på the Hawthorns i går. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS.
TROR PÅ LIGAGULL Louis Van Gaal nekter å gå med på at gullkampen er tapt, selv om Chelsea har en luke på ti poeng etter åtte serierunder. Her ser han Manchester United spille 2-2 mot West Bromwich på the Hawthorns i går. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS.Vis mer

(Dagbladet): Louis Van Gaal mener fortsatt at Manchester United kan ta igjen Chelsea, og sikre seg ligatroféet allerede i hans første sesong.

Dette til tross for at det er ti poeng mellom lagene allerede etter de første åtte serierundene. Manchester United står med 12, Chelsea står med 22.

- Jeg er arrogant I pressekonferansen etter gårsdagens kamp mot West Bromwich, fortalte den nederlandske manageren at han øyner en mulighet for å ta igjen Chelsea dersom de vinner på Old Trafford neste søndag, skriver The Telegraph.

- Kan vi ta igjen Chelsea? Det er mulig, men det er vanskelig å si. Men jeg er arrogant, fordi jeg har gjort det mange ganger, sier han.

- Nå må vi spille mot Chelsea, i Nederland sier de at det er en annen kjeks, eller en annen kake.

Van Gaal mener Manchester City og Chelsea er de beste lagene denne sesongen.

- De er på et helt annet nivå. Du kan ikke sammenligne de med West Bromwich. Jeg syns Chelsea er på et annet nivå, og Manchester City i tillegg. Så vi må se om vi kan slå dem, og etter det kan jeg svare tydelig ja eller nei på om vi kan ta ligagullet.

Nekter å endre spillestil Manchester United lekker som en sil bakover på banen, og har sluppet inn tolv mål på de første åtte kampene uten å ha møtt noen av ligaens antatt beste lag.

Louis Van Gaal nekter allikevel å ha et defensivt utgangspunkt i kampene mot Chelsea og City.

- Jeg tror ikke det er løsningen. I dag gjør vi to personlige feil, og også i de andre kampene har slike feil blitt gjort. Jeg syns vi kunne hatt åtte poeng mer, men det er et tidsspørsmål før vi får luket ut dette.

- Jeg tror på filosofien vår, og mener fotball spilles for å underholde. Mot West Bromwich var jeg fornøyd med spillestilen, men ikke med resultatet, sa Van Gaal etter kampen i går.

Fellaini kan være løsningen Mangelen på en fysisk sterk tilstedeværelse på midtbanen, mener Van Gaal kan være en av grunnene til at klubben har underprestert hittil i år. Marouane Fellaini kom inn mot West Bromwich, og tilførte nettopp det.

- Vi må kanskje se etter fysisk balanse, og det kan være problemet. Jeg ser alltid etter kreative spillere, men i England trenger man fysiske spillere også. Kanskje Fellaini gir oss det.

- Han gjorde et godt innhopp, men han er alltid skadet og vi må bygge ham opp, fortalte Van Gaal.

Venter tøft kampprogram Manchester United slipper å forlate Manchester de neste tre ukene, men har ikke noe lett kampprogram av den grunn. Uka etter de møter Chelsea på Old Trafford venter Manchester City på Etihad.

To kamper på rad mot London-motstand følger, først tar de imot Crystal Palace på Old Trafford, før de må reise til Emirates for å møte Arsenal.

Louis Van Gaal har tatt ett poeng mer enn sin forgjenger David Moyes etter de første åtte ligarundene, men i løpet av sine første åtte kamper i sjefsstolen hadde Moyes allerede møtt Chelsea, Manchester City og Liverpool.

Det eneste poenget han tok med seg fra de kampene var i 0-0-kampen mot Chelsea på Old Trafford.