- Jeg er bedre enn Klemetsen

Tirsdag sikret bokse-promotoren Mogens Palle seg signaturen til Ole Klemetsen. I dag står Roar Petajamaa for tur. 28-åringen er ikke i tvil om hvem som er best: - Det er meg, sier Petajamaa og vil gjøre comeback for å bevise det.

Hvis dagens forhandlinger går i orden, er det Mogens Palle som sitter med nøklene til tidenes norske bokseoppgjør - kampen mellom Ole Lukkøye og Roar Petajamaa.

- Jeg utelukker ikke at det blir kamp, men først skal Roar matches mot andre boksere, sier Mogens Palle.

Mest å vinne

Klemetsen og Petajamaa skal bokse sine første kamper under Palle i et stevne i Danmark den 3. september. De to bokserne har aldri bokset mot hverandre og kommer heller ikke til å bli treningskamerater. Og selv om de skal trene i samme hall, er sparring uaktuelt.

- I en eventuell kamp har jeg alt å vinne. Det tjener jeg på. Dessuten passer min stil Klemetsen dårlig, sier Roar Petajamaa. Han er ikke i tvil om at han er den beste av de to.

Høydehus

Petajamaa har valgt en litt utradisjonell måte å forberede seg til comebacket på. Under veiledning av den tidligere landslagstreneren for herrer, Inge Bråten, skal han lade opp i høydehus.

KNOCK OUT:</B> Roar Petajamaa mener han kan slå Klemetsen.