Du leser nå Dagbladet Pluss

- Jeg er blitt god på å la negative tanker forsvinne

Høgmo har lært.

SIN EGEN ØY: Per-Mathias Høgmo har bodd på Jeløya utenfor Moss i 20 år. Her får han en distanse til jobben som landslagssjef - og Figo får sine daglige lufteturer. Foto: Anita Arntzen
SIN EGEN ØY: Per-Mathias Høgmo har bodd på Jeløya utenfor Moss i 20 år. Her får han en distanse til jobben som landslagssjef - og Figo får sine daglige lufteturer. Foto: Anita ArntzenVis mer

ULLEVAAL/JELØYA (Dagbladet): I dag er det på dagen ett år siden de satt der. Per-Mathias Høgmo som ny landslagssjef, ved siden av sin gamle lærer Egil Drillo Olsen, som en time seinere var på vei til hytta og fotballpensjonstida.

Det er en av de mest kritiserte trenerutskiftningene i norsk idretts historie. Og de 12 landskampene som er spilt siden den gang, har ikke rettet opp omdømmet de heller.

Nå er det krise. Norge i fritt fall. Høgmost. Helvetesåret.

Fire overskrifter som alle har stått på trykk i Dagbladet de siste par ukene. Men det bryr ikke Per-Mathias Høgmo seg om. Ikke nå.

17 ryper

Etter å ha vært på en ny, seiersløs landslagssamling i Stavanger, London og Oslo i drøyt to uker, tok Høgmo med seg hagla til fjells. Mens ekspertene diskuterte landslagets fortid, nåtid og framtid, endte 17 ryper sine dager i Høgmos sekk.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

3 MÅNEDER*

SOMMERKAMPANJE

50 kr

(0,56 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER* 50 kr per 3 måneder. 0,56 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249kr/ kvartal når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE*

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE* 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) (249kr/kvartal).
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (249kr/kvartal) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.